Χάρη, το εχω μόνιμα αποθηκευμένο σαν μοντέλο στο chrono24.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα ειμαι ειλικρινης Αλεξανδρε οπως παντα..Τα dress γενικοτερα δεν με ελκυουν, γιατι δεν ειναι ο τυπος μου...Οποτε ουτε τα dress της gs θεωρω οτι μου κανουν κλικ...Ειμαι παιδι των diver (κυριως)...Τα luxury καταδυτικα της gs (πλεον) με ελκυουν τοσο τα hi beat οσο και τα spring drive...Λατρευω την πληθωρικη macho σχεδιαση τους που ενδεχομενως στους περισσοτερους να προκαλει απεχθεια...Δεκτον και σεβαστο!
Αν θα τα εδινα για gs diver? Ναι γιατι οχι, αρκει να ημουν απλας...Κακα τα ψεμματα αν δεν σου αρεσει κατι, ακομα και να το φυσσας δεν θα το αγορασεις..Γιατι ξερεις οτι δεν θα το φορεσεις, δεν θα σε εκφραζει..
Λοιπον, εγω με μεγαλη μου χαρα και λαχταρα και προσμονη θα ηθελα να φορω καθε μερα ενα απ´ τις πανω σειρες..Ομως μεχρι να γινει αυτο θα πρεπει να εκπληρωθουν καποιες αλλες αλαργινες αγαπες και ανησυχιες μου, οι οποιες προηγουνται, και αδημονουν ποτε θα τις κατακτησω...
Ενα πανεραι, του base logo, ακομα και αυτα του 2020, που παιζουν με τελικη γυρω στα 4k, ειναι ποθος φλογερος και ασβηστος...
Μακαρι να μπορουσα να παρω ολα αυτα που θελω αλλα πρεπει να συνηγορησει και το συμπαν βλεπεις..
Το λοιπον, ολα καλα ειναι οσο βλεπεις το δασος και δεν κοιτας το δεντρο...Εχω απομυθοποιησει πολλα πραγματα και πλεον αντιλαμβανομαι πιο αναερα τα πραγματα, διχως να επιτρεπω τα κλισε, τα «πρεπει» και «δεν περεπει» να με δεσμευουν...