0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μπράβο φίλε για τα θέματα σου!
Παράθεση από: Gnl1977 στις Ιούνιος 02, 2020, 15:45:23 μμΜπράβο φίλε για τα θέματα σου!+ 1000
]
Πραγματικά, στο συγκεκριμένο νημα εχω διαβασει πράγματα που οχι μονο δεν τα ήξερα ισως δεν τα είχα φανταστεί καν!!Μπραβο Ηρακλή αψογος Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα. Γνωρίζει κανείς κάτι για το sbcb003? Solar diver με ιδιαίτερες λεπτομέρειες όπως τα λεπτά που είναι στο γυαλί κτλ. Τέλη του 90, αρχές 2000? Δεν είναι πολύ βιντατζ αλλά δεν βρίσκω πληροφορίες. post image forums
Υπάρχει καινούργιο (nos) σε κατάστημα στη παλιά πόλη της Ρόδου. Αυτό μόνο ξέρω. Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για να είμαι ειλικρινής με ψήνει αλλά η τιμή του καταστήματος από τη Ρόδο μου φαίνεται λίγο υψηλή (εκτός αν κάνω λάθος) και φοβάμαι κιόλας ένα solar με μεγαλουτσικη ηλικία, λογικά θα θέλει τουλάχιστον νέα μπαταρία
τι προβλημα μπορει να εχει το solar?
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.