Αποστολέας Θέμα: 1ο καταδυτικό  (Αναγνώστηκε 6916 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Alexandros00

• Επισκέπτης
Απ: 1ο καταδυτικό
« Απάντηση #30 στις: Απρίλιος 30, 2020, 15:52:48 μμ »

Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος gmaras

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Απρίλιος 30, 2020, 15:55:18 μμ »

Έχεις δίκιο σε αυτό που λες για το moon θυμάμαι όταν το είχα δοκιμάσει πρώτη φορά ότι μου φάνηκε πιο μικρό από κάθε άλλο 42αρι που έχω..

Η καλύτερη ιδανική επιλογή αν μπορούσε να βρεθεί, είναι το Planet Ocean 42mm με τη 2500cal και συγκεκριμένα μια έκδοση liquid metal, μόνο ίσως μεταχειρισμένο.

Μοιάζει με το πιο πρόσφατο Planet Ocean, αλλά με τις ωραίες διαστάσεις της λεπτής κάσας του πρώτου.

+1000

Αλλιώς εμένα μου αρέσει και το SOH πολύ... Αρκετά dressy λόγω του mesh... Επίσης θα έλεγα ότι η tudor παίζει στα ίσα και τις δύο σε θέμα ποιότητας! Τώρα σαν brand name σίγουρα ειναι πιο ελαφρύ...

Επίσης άλλη μια επιλογή ειναι το pelagos που σαν καταδυτικό, με τα χαρακτηριστικά που εχει απλά δεν παίζεται...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Γιώργος

Αποσυνδεδεμένος SHMAIOFOROS

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Απρίλιος 30, 2020, 16:34:55 μμ »
Να χαίρεστε όλοι τις ρολογάρες σας φιλαράκια...
Απλά μια απορία θα ήθελα να εκφράσω...
Πώς σας πάει η καρδιά να τα βάζετε στη θάλασσα...;;;
Προσωπικά, ένα σίτιζεν  "βουτάω"...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Κάθε δευτερόλεπτο αλλάζουν: ο χρόνος, ο άνεμος, η τύχη και η γυναίκα.

Αποσυνδεδεμένος gmaras

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Απρίλιος 30, 2020, 16:52:27 μμ »
Φίλε μου, όταν πρωτοπηρα ακριβο ρολόι, λυπόμουν να το φοράω μην το γρατζουνισω, μην το χαλάσω, μη γίνει οτιδήποτε...

Τα συγκεκριμένα ρολογια είναι φτιαγμένα για αυτόν το λόγο υποτίθεται... Τι θα μπορούσε να πάθει αν το χρησιμοποιεις για το λογο που φτιάχτηκε;

Ίσα ίσα στο γραφείο μπορεί να πάθει πιο πολύ ζημιά από ότι στη θάλασσα!

Επίσης όταν θα το βάλεις στη θάλασσα, θα το φορέσεις στη δουλειά, στην έξοδο σου το βράδυ και θα το φοράς όλη μέρα πίστεψε με θα το χαρείς και θα το απολαύσεις πολύ περισσότερο από ότι αν το έχεις σε καραντίνα να μην πάθει τίποτα

Συγγνώμη για το οφ τοπικ.. Υπάρχουν πολλά θέματα που περιγράφει ο καθένας του λόγους που το βουτάει η όχι... Ας μεταφερθεί αν χαλάω το νημα!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Γιώργος

Αποσυνδεδεμένος Izdranis

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Απρίλιος 30, 2020, 17:05:01 μμ »
Ωραίο και το aqua Terra αλλά δεν μου κάνει για Diver dressιζει πολύ και τα καταδυτικά τα έχω ταυτίσει με το περιστροφικό μπεζελ και δεν μου πάει να το πάρω. Αυτός είναι και ο ένας από τους 2 λόγους που δεν έχω πάρει lld ενώ μου αρέσει πολύ..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Dimi

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Απρίλιος 30, 2020, 17:22:13 μμ »
Ίσως θα μπορούσες να δει το longines skindiver. Eμένα μου αρέσει πολύ.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος w@tcher

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Απρίλιος 30, 2020, 17:31:07 μμ »
Ωραίο και το aqua Terra αλλά δεν μου κάνει για Diver dressιζει πολύ και τα καταδυτικά τα έχω ταυτίσει με το περιστροφικό μπεζελ και δεν μου πάει να το πάρω. Αυτός είναι και ο ένας από τους 2 λόγους που δεν έχω πάρει lld ενώ μου αρέσει πολύ..

Το έχεις δοκιμάσει το LLD στον καρπό;
Δεν υπάρχει περίπτωση να σου κάτσει με 53mm lugtolug σε 16,5cm καρπό.

Για μένα σωστά κάνεις την υπέρβαση.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Απόστολος.

Αποσυνδεδεμένος SHMAIOFOROS

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Απρίλιος 30, 2020, 17:55:12 μμ »

Κι όμως...εμένα μου κάθεται πολύ καλά, με το mesh, αν και δεν έχω και μεγάλο καρπό...
Τα όντως μεγάλα lungs δε μου δημιούργησαν θέμα, διότι έχουν μια κλίση προς τα κάτω...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Κάθε δευτερόλεπτο αλλάζουν: ο χρόνος, ο άνεμος, η τύχη και η γυναίκα.

Αποσυνδεδεμένος grigoris gs

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Απρίλιος 30, 2020, 19:03:29 μμ »
Φίλε μου, όταν πρωτοπηρα ακριβο ρολόι, λυπόμουν να το φοράω μην το γρατζουνισω, μην το χαλάσω, μη γίνει οτιδήποτε...

Τα συγκεκριμένα ρολογια είναι φτιαγμένα για αυτόν το λόγο υποτίθεται... Τι θα μπορούσε να πάθει αν το χρησιμοποιεις για το λογο που φτιάχτηκε;

Ίσα ίσα στο γραφείο μπορεί να πάθει πιο πολύ ζημιά από ότι στη θάλασσα!

Επίσης όταν θα το βάλεις στη θάλασσα, θα το φορέσεις στη δουλειά, στην έξοδο σου το βράδυ και θα το φοράς όλη μέρα πίστεψε με θα το χαρείς και θα το απολαύσεις πολύ περισσότερο από ότι αν το έχεις σε καραντίνα να μην πάθει τίποτα

Συγγνώμη για το οφ τοπικ.. Υπάρχουν πολλά θέματα που περιγράφει ο καθένας του λόγους που το βουτάει η όχι... Ας μεταφερθεί αν χαλάω το νημα!
+1000  ακριβώς όπως τα λες και εγώ το Ωμέγα το seamaster chrono που είχα το βουταγα άφοβα μόνο που το ξεπλενα με κανονικό νερό  καλά μετά την θαλασσα και πιστέψτε με δεν έπαθε τίποτα. .

Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Izdranis

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Απρίλιος 30, 2020, 20:19:22 μμ »

Ναι 2 φορές κοντεψα να το πάρω μια χαρά καθόταν στον καρπό η 1η ήταν όταν έψαχνα ρολόι για δώρο αρραβώνα το 09 αλλά δεν μου έκανε το κλικ και η δεύτερη το περασμένο καλοκαίρι με την έκδοση pvd black που μου φάνηκε ψεύτικο επίσης και το skin diver δεν με τρέλανε όπως είπα δεν αποχωρίζομαι τα ρολόγια μου και έχω σκοπό μετά από πολλές ατυχής αγορές να πάρω ένα καταδυτικό καλό ένα χρονογράφο καλό όπου τον πήρα τον Ιανουάριο οπότε έκλεισα από εκεί και ένα καλό dress 3 και καλά για όλες τις περιπτώσεις και τέλος γι'αυτό το ψάχνω αρκετά..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος gmaras

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Απρίλιος 30, 2020, 20:33:55 μμ »

Ναι 2 φορές κοντεψα να το πάρω μια χαρά καθόταν στον καρπό η 1η ήταν όταν έψαχνα ρολόι για δώρο αρραβώνα το 09 αλλά δεν μου έκανε το κλικ και η δεύτερη το περασμένο καλοκαίρι με την έκδοση pvd black που μου φάνηκε ψεύτικο επίσης και το skin diver δεν με τρέλανε όπως είπα δεν αποχωρίζομαι τα ρολόγια μου και έχω σκοπό μετά από πολλές ατυχής αγορές να πάρω ένα καταδυτικό καλό ένα χρονογράφο καλό όπου τον πήρα τον Ιανουάριο οπότε έκλεισα από εκεί και ένα καλό dress 3 και καλά για όλες τις περιπτώσεις και τέλος γι'αυτό το ψάχνω αρκετά..
Το lld δεν έχει καμία σχέση με την κατηγορία των ρολογιών που αναζητάς και πιστεύω ότι συμφωνεις... Οταν ειδικά  ήσουν έτοιμος για sub! Όπως φυσικά αλλη κατηγορία και όλα τα προαναφερομενα σε σχέση με το lld

Από εκεί και πέρα δε μου εξέφρασες την άποψη σου για το πέλαγος... Αν το θεωρείς μεγάλο η δε σου αρέσει πάω πάσο...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Γιώργος

Αποσυνδεδεμένος Izdranis

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Απρίλιος 30, 2020, 20:56:52 μμ »
Δεν το συγκρίνω απλά ανέφερα ότι κάποτε μου πέρασε από το μυαλό να το πάρω. Το πέλαγος είναι ωραίο όπως και το bb αυτόν τον ωροδείκτη τι τον θέλουν όμως δεν μου αρέσει με τίποτα βέβαια το pelagosδεν το έχω δοκιμάσει ποτέ και η Tudor δεν με τράβηξε ποτέ για να είμαι ειλικρινής..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Izdranis

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Απρίλιος 30, 2020, 21:00:44 μμ »

Αυτό αν δεν είχε τη βαλβίδα που δεν μου αρέσει σε κανένα ρολόι θα με τραβούσε
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος oikonikos

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Απρίλιος 30, 2020, 21:04:37 μμ »

Αυτό αν δεν είχε τη βαλβίδα που δεν μου αρέσει σε κανένα ρολόι θα με τραβούσε

Συμφωνώ...
Πανέμορφο ρολόι κατά άλλα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Αποσυνδεδεμένος yannisb

• Members+
  • Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Απρίλιος 30, 2020, 21:10:16 μμ »
Παντως σε αυτα τα χρηματα, ειτε το Pelagos για ενα πιο toolwatch λουκ, ειτε ενα μπλε seamaster 300 θα ταν η επιλογη μου. Μια που κοιτας κατι πιο dressy απο οτι καταλαβα, το πρωτο ομεγκα 300 που λινκαρες ειναι απιστευτα κομψο και διαχρονικο και φυσικα πιο ψαγμενο κομματι. Εκει θα πηγαινα  για τετοια περιπτωση μαλλον
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions