Αποστολε μου κάνει εντύπωση ενώ είναι 41mm και να το αναφέρετε όσοι το έχετε δοκιμάσει ότι δεν κάθεται καλά..
Μπράβο για τις πληροφορίες 
Μήπως το νέο Omega 300 diver;;;
Αν αναφέρεσαι στο νέο Seamaster Professional και αυτό το θεωρώ μεγάλο

Ναι αυτό εννοώ. Πάντως με τον ίδιο καρπό με σας, το προηγούμενο Seamaster Professional 41 mm, μου κάθεται μια χαρά. Τώρα το ένα χιλιοστό μεγαλύτερο δεν νομίζω να διαφέρει τόσο..
Ήμουν κάτοχος του προηγούμενο Seamaster 41mm. Κάθεται άψογα και αυτό.
Έπρεπε να φύγει και θυσιάστηκε για άλλο στόχο.
Έπρεπε να θυσιαστεί ή το Seamaster Professional 41mm ή το πρώτο Planet Ocean 42mm με τη 2500cal.
Επέλεξα να κρατήσω το Planet Ocean, το οποίο κάθεται άψογα και έφυγε το Professional 41mm.
Δυστυχώς οι διαστάσεις από ένα χαρτί δε λένε πολλά για ένα ρολόι, πρέπει να δοκιμαστεί. Η πιο κύρια διάσταση που κάνει ένα ρολόι να "περισσεύει" δεν είναι τόσο η διάμτερος της κάσας αλλά τα lug to lug. Επίσης σημαντικό ρόλο παίζει και η κάσα το πόσο "δείχνει" ή κρύβει το πάχος της.
Η κάσα του moonwatch η οποία είναι 42mm και σχεδόν παρόμοια κάσα έχει και το πρώτο 42mm Planet Ocean ξεγελάνε το μάτι και δείχνουν μικρότερες εκτός του ότι κάθονται και υπέροχα στον καρπό.
Το καινούργιο 300 και το Professional δείχνουν τον όγκο τους νομίζω... τουλάχιστον στη δοκιμή πάνω μου δε με πείσανε.