Σχετικά με τον Κραστάπεν, ο άνθρωπος έχει κάνει διδακτορικό στο στυλ "χάνω επίτηδες τα φρένα και πετάω τον αντίπαλο έξω για να μην με περάσει".
Αηδία κατάντησε αυτό. Μοναδική λύση να μπουν παντού αμμοπαγιδες ή χαλικοπαγιδες. Σε καμία εξωτερική ασφάλτινη διαφυγή.
Εγώ είμαι σίγουρος ότι θα προσπαθήσει να τον βγάλει έξω πάλι για να κερδίσει. Ή ο Πέρεζ αν μπορέσει αν και τον χρειάζονται για το κατασκευαστών.
Βέβαια υπάρχει και το ενδεχόμενο να τον βγάλει έξω ο Μικ, για τον πατέρα του ρε γαμωτο.

Ο Μαξ εχει έναν πολύ κακό εγωισμό που είχε και ο Σουμάχερ. Βέβαια άλλο ο ένας και άλλο ο άλλος.
Κατά την γνώμη μου είναι πολύ κακή επιρροή ο πατέρας του που λόγω κόμπλεξ που ήταν ένα μετριοτιποτα στην καριέρα του νομίζει ότι θα ζήσει αυτό που δεν μπόρεσε μέσω του γιου του.
Πιστεύω ότι αν δεν ωριμάσει, το άσχημο του χαρακτήρα του θα τον κρατήσει πίσω γιατί του στερεί την ψυχραιμία που απαιτείται για να φέρεις αποτελέσματα.
Κάτι που ο Χάμιλτον έχει
Ανυπομονώ να δω την επόμενη χρονιά πάντως με Ράσελ σε καλό μονοθέσιο αν και όλα είναι ρευστά για του χρόνου και νομίζω ότι το πρωτάθλημα θα παιχτεί μεταξύ περισσοτέρων πιλότων. Μακάρι να πιάσουν τόπο οι τόσες αλλαγές
Αλέξανδρε θα με βάλεις τώρα να πω καλά λόγια για τον άνθρωπο που έκανε το άθλημα βαρετό ρε γαμωτο αλλά δεν μπορώ και την αδικία.
Όσο αχωνευτος και να είναι, αυτά που λέει (εκτός από τα ρολόγια

) είναι πράγματα που περιμένει κάποιος να ακούσει από κάποιο πρότυπο.
Μιλάει για δικαιώματα μειονοτήτων, είτε είναι ομοφυλόφιλοι, είτε καταπιεσμένες γυναίκες τώρα εκεί που ήταν και γενικά αν ακούσεις δηλώσεις του μετά από γκραν πρι πάντα θα πει μια καλή κουβέντα για άλλους οδηγούς.
Αντίθετα ο Μαξ είναι της λογικής είμαι εδώ μόνο για να οδηγώ και να φεύγω με τα λεφτά στην τσέπη.
Όπως επίσης ακόμα πιο φοβερός άνθρωπος είναι ο Φετελ. Όσο δεν τον πήγαινα όταν είχε εκείνος τα ηνία τόσο τον εκτιμάω τώρα.
Τώρα σχετικά με την υπόθεση με την Χάμιλτον δεν έχει κανείς να πει τίποτα νομίζω. Η μαλακια του μιλάει από μόνη της.