Αυτόνομη, ασχολούμαι ενεργά αρκετά. Επίπεδο extended range nitrox. Άντε να έρθει η απελευθέρωση να ξανά βουτήξουμε.
Τελευταία βουτιά πριν τα Χριστούγεννα.
Ωραίος!!!
Δυστυχώς δεν ασχολήθηκα ποτέ με τεχνική κατάδυση, πέρα από το basic nitrox που έβγαλα το σχολείο για να μπορώ να χρησιμοποιώ μίγμα στις καταδύσεις αναψυχής. Ήθελα να κάνω και το advance αλλά όλο προτιμούσα να κάνω κάποιο άλλο πρώτα.
Ξεκίνησα να ασχολούμαι κάπου στο 2000 και για αρκετά χρόνια ήταν η μεγάλη μου αγάπη και λάτρευα να βγάζω σχολεία.
Τα τελευταία χρόνια, δυστυχώς λόγω οικογενειακών και άλλων υποχρεώσεων βουτάω σπάνια και όποτε μου δίνεται ευκαιρία σε διακοπές κλπ. (έχασα και την επαφή με φίλους και εκπαιδευτείς)
Σαν επίπεδο έχω Dive Master της Padi, αλλά έχω κάνει crossover και σε άλλες ομοσπονδίες.
Γενικά, λάτρευα τη διαδικασία της εκπαίδευσης, οπότε, πέρα από τα αναγκαία σχολεία για να φτάσω το Dive Master έβγαλα και άλλα περιμετρικά σχολεία της DAN κλπ.
(Ανάθεμα αν θυμάμαι πολλά πράγματα τώρα).
Επίσης, μου άρεσε να βοηθάω ερασιτεχνικά σαν βοηθός εκπαιδευτή σε σχολεία, αλλά δεν θέλησα να το κάνω ποτέ επαγγελματικά.
Πάντα βούταγα με ένα παλιό suunto viper που έχω και το JP2000 που το έχω περισσότερο για συντροφιά.