Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πάρα πολλοι άφησαν τα ψώνια για την τελευταία στιγμή για ακόμα μια χρονιά την στιγμή που όλοι ξέρουν ότι μπαίνουν με συγκεκριμένο ρυθμό στα s/m.
Εγώ προσωπικά πήγα μεγάλη Δευτέρα και ξεμπέρδεψα ούτε ουρές ούτε τίποτα ούτε ταλαιπωρία. Την άλλη Πέμπτη πάλι μετά την δουλεια αν είμαστε καλά πρώτα ο Θεός.
Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν λυπάμαι κανέναν, πραγματικά.
Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου πάντα κ για ολα ο Ελληνας την τελευταία στιγμή. Κ ύστερα παραπονιόταν για την ουρά κ για την ελλειπή εξυπηρέτηση. Αυτοί είμαστε ( κάποιοι, οχι όλοι ), αυτά μας αξίζουν. Τέλος.
Αντώνη, και λοιποί, είμαι πτυχιούχος logistics, έκανα καρριέρα σε αποθέματα / τροφοδοσίες, οπότε, .......γάτος.

Πήγα μία, γέμισα 3 καρότσια, για ανάγκες της φαμίλιας, από τα βασικά, ρύζι, μακαρόνια, κλπ, τόνους, αλάτι, (....όχι αλεύρι

), φακές, φασόλια, γίγαντες, φρυγανιές, λάδι, απορρυπαντικά, μαλακτικά, σακκούλες σκουπιδιών, κλπ, you name it ! Οτι απαιτεί ένα σπίτι, σε φυσιολογικές συνθήκες. Με λίστα, ενα προς ένα.
Ολα, βάσει των αναγκών μας, για 3 βδομάδες, βάσει πραγματικής κατανάλωσης. Αλλά, σε έιδη με μακρά λήξη.
Κρεατικά ? Κιμάδες και κοτόπουλο ? Πόσο θα πάρεις ? Δεν έχω και καταψύκτη !

Ειναι μικρό το σπίτι, δεν χωράει. Αρα ? Τουλάχιστον, απαξ της εβδομάδος, κρεατικά. Και ζαρζαβατικά. Και φρούτα. Και κάθε Σάββατο, με το ποδήλατο για ψάρια.
Αρα, από 2 - 3 / εβδ. σε 1, με μικρότερη παραμονή. Απλώς, μειώνεις τις εκθέσεις ( αριθμό ) στον πιθανό κίνδυνο.
Η άλλη άποψη είναι, να στα φέρουν. Αρα, τρία χέρια επιπλέον, διαλογή από ράφι ( 1 ), μεταφορά σε καροτσι στο όχημα (1), οχημα / οδηγός στο σπίτι (1), τουλάχιστον 3 διαφορετικά άτομα. Αρα, επι 3 η πιθανότητα.
Πάω εγώ, οι μουτζούρηδες ξέρουμε, ένα χέρι λαδωμένο, ένα χέρι καθαρό, για ......ξύσιμο, τσιγάρο, καφέ, νερό. ή όπως συνδέαμε στους ηλεκτρικούςε πίνακες / 220 / 380, με γαντάκι και κατσαβίδι / μυτοτσίμπιδο, των 10.000 V. Με τον πίνακα σε τάση. Δεν αφήνω γυναίκα, παιδί. Τα μυαλά στα .....κάγκελα.

Αρα, πιάνω τα αντικείμενα, με σταθερή κίνηση, ( αγνοώ την προηγούμενη διαχείριση μέχρι το ράφι ), στο απολυμασμένο καρότσι, και μετά, στο ψυγείο. Ζει στο ψυγείο ? Τα μη αναγκαία ψύξης, καραντίνα 3-4 ημέρες, στην βεράντα.
Και πιθανές ανανεώσεις, πάντα με λίστα. Ενα κοφτό μακαρόνι για το χταπόδι, ενα arborio για το ριζότο.
Πιστεύω, ότι εφαρμόζω την καλύτερη διάρθρωση. Εάν κάποιος έχει καλύτερη πρόταση, όλος αυτιά.