0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μήπως (για να είμαστε πλέρια δημοκράτες) το ρολόι που θα γίνει πρότζεκτ θα πρέπει να πάρει το 50% συν μία ψήφο; Μήπως θα πρέπει να πάμε σε δεύτερο γύρο αν δεν πάρει κανένα το 50%+1;
Παράθεση από: criskalts στις Μάρτιος 10, 2020, 22:53:15 μμΜήπως (για να είμαστε πλέρια δημοκράτες) το ρολόι που θα γίνει πρότζεκτ θα πρέπει να πάρει το 50% συν μία ψήφο; Μήπως θα πρέπει να πάμε σε δεύτερο γύρο αν δεν πάρει κανένα το 50%+1; Εγώ λέω να ψηφίσουμε και για αυτό...! Μετά θα ακολουθήσει δεύτερη ψηφοφορία... αν ψηφίσουμε να γίνει δηλαδή. Εεεε... Και μετά να κάνουμε άλλη μια τελευταία ψηφοφορία μήπως έχει αλλάξει κανείς γνώμη...! Η έχουμε δημοκρατία η δεν έχουμε...!!! Ααα και θα βάλουμε και 2021 στο dial....!
Παράθεση από: criskalts στις Μάρτιος 10, 2020, 22:53:15 μμΜήπως (για να είμαστε πλέρια δημοκράτες) το ρολόι που θα γίνει πρότζεκτ θα πρέπει να πάρει το 50% συν μία ψήφο; Μήπως θα πρέπει να πάμε σε δεύτερο γύρο αν δεν πάρει κανένα το 50%+1; Δε ξέρω....3 ψήφους έχει το trident μπορούν να αλαχτουν αν είναι
Παράθεση από: oikonikos στις Μάρτιος 10, 2020, 22:58:56 μμΠαράθεση από: criskalts στις Μάρτιος 10, 2020, 22:53:15 μμΜήπως (για να είμαστε πλέρια δημοκράτες) το ρολόι που θα γίνει πρότζεκτ θα πρέπει να πάρει το 50% συν μία ψήφο; Μήπως θα πρέπει να πάμε σε δεύτερο γύρο αν δεν πάρει κανένα το 50%+1; Δε ξέρω....3 ψήφους έχει το trident μπορούν να αλαχτουν αν είναιΧαχαχαχαχαχαχα θα το χειςΕίμαστε τρίτο κόμμα, μας χρειάζονται για να σχηματίσουν κυβέρνηση.Εγώ από τώρα δηλώνω ότι θέλω το Εθνικής Αμύνης (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
1 λεπτό ακόμα
Παράθεση από: oikonikos στις Μάρτιος 10, 2020, 23:59:23 μμ1 λεπτό ακόμαΕνός λεπτού σιγή για την χελώνα.
Παράθεση από: criskalts στις Μάρτιος 10, 2020, 22:53:15 μμΜήπως (για να είμαστε πλέρια δημοκράτες) το ρολόι που θα γίνει πρότζεκτ θα πρέπει να πάρει το 50% συν μία ψήφο; Μήπως θα πρέπει να πάμε σε δεύτερο γύρο αν δεν πάρει κανένα το 50%+1; Εγώ λέω να ψηφίσουμε και για αυτό...! Μετά θα ακολουθήσει μια τρίτη ψηφοφορία... αν ψηφίσουμε να γίνει δηλαδή. Εεεε... Και μετά να κάνουμε άλλη μια τελευταία ψηφοφορία μήπως έχει αλλάξει κανείς γνώμη...! Η έχουμε δημοκρατία η δεν έχουμε...!!! Ααα και θα βάλουμε και 2021 στο dial....!
Σημ. Mr. Oikonikos. Ακυρα τα 10-15 ρολόγια. Δεν θα είμαι εν ζωή, όταν ολοκληρωθεί το project (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)