Παιδιά κάνουμε ένα βήμα μπροστά και δύο πίσω η είναι ιδέα μου...?!
Έχεις δίκιο.
Οπότε να ξεκαθαρίσω λίγο τη θέση μου.
Από την αρχή εγώ προσωπικά πρότεινα 2 μοντέλα, τη bronze turtle και το 62MAS, ξεκαθαρίζοντας ότι η δική μου προτίμηση είναι το πρώτο και το θεωρώ πιο ταιριαστό για ένα project. Μάλιστα υπήρχε ενδιαφέρον από πολλούς για τη μπρούτζινη.
Ωστόσο, στη συζήτηση, αμφισβητήθηκε η ποιότητα της μπρούτζινης και αρχίσαμε σιγά σιγά να συζητάμε την ιδέα του 6105.
Και επειδή αναφέρθηκε ότι το έχω εγώ και ένα άλλο μέλος ήδη, ξεκαθάρισα ότι αυτό είναι κάτι που δε θα πρέπει να επηρεάσει την επιλογή σας.
Στη συνέχεια λοιπόν, θεωρήσαμε ως δεδομένο ότι η χελώνα που πρότεινα είναι για τα πανηγύρια και έτσι, στην τελική ψηφοφορία δεν την λάβαμε καν υπόψη και βάλαμε το 6105.
Σήμερα, είδε τυχαία τις παραπάνω φωτογραφίες που έβαλα και προβληματίστηκα αν τελικά είχαμε όλοι πρόβλημα με την ποιότητα της.
Για να μη δημιουργώ περαιτέρω πρόβλημα, σταματώ τη συζήτηση εδώ και απλά αφαιρώ για την ώρα την ψήφο μου.
Το ότι τραβιέμαι από τη ψηφοφορία, δε σημαίνει ότι δε θα υποστηρίξω το project (είτε τελικά συμμετέχω είτε όχι) και την όποια επικοινωνία είχα με την εταιρία.
Έτσι κι αλλιώς συνεχώς ενημερώνω και παίρνω τη σύμφωνη γνώμη του Νίκου για κάθε κίνηση με τη Heimdallr.