0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά καλημέρα.. Πρώτη φορά γράφω. Είμαι λίγο πριν την αγορά ενός IWC απ τη σειρά portofino με κωδικό 356517..Θεωρείται πως είναι καλή επιλογή στα 3400; Ρωτάω επειδή δεν έχω πολλές γνώσεις περί ρολογιών..http://ep.yimg.com/ay/movadobaby/iwc-portofino-automatic-iw356517-9.jpg
Κατι μου είπανε πως δεν είναι in house ο μηχανισμός.. Αυτο είναι απαραίτητα κακό;
Ευχαριστώ φίλε να σαι καλά..
Ναι φίλε μου εννοείται.. Απλά αν θες κατι τελευταίο.. Η τιμή καταλόγου ήταν 4600.. Είναι καλά τα 3400 ή να ψάξω κ άλλου;;
Λοιπόν παιδιά ευχαριστώ πολύ.. Το συγκεκριμένο μόλις το ειδα το ερωτεύτηκα.. Θα ρυθμίσω τις λεπτομέρειες μέσα στη βδομάδα και λογικά την άλλη βδομάδα θα το έχω.. Θα ανεβάσω φωτογραφίες και αν μπορέσω και κάποιο βίντεο. Να είστε καλά..
Παράθεση από: Kakadi στις Ιούνιος 01, 2016, 14:21:27 μμΔεν κάνεις μια έρευνα για την συγκεκριμένη κατηγορία τιμής να δεις τι άλλο υπάρχει?Επίσης περίμενε να περάσουν και λίγες μερες για να δεις αν εξακολουθει ο ιδιος ενθουσιασμός...... και καπακι τον πας στο χλιαρο "Μια χαρά είναι πάντως το ρολόι και η τιμή "
Δεν κάνεις μια έρευνα για την συγκεκριμένη κατηγορία τιμής να δεις τι άλλο υπάρχει?Επίσης περίμενε να περάσουν και λίγες μερες για να δεις αν εξακολουθει ο ιδιος ενθουσιασμός.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.