Δεν νομίζω ότι υφίσταται λόγος για παρεξήγηση. Πολλοί εδώ όπως και σε κάθε forum αντιλαμβάνονται τους διαδικτυακούς φίλους ακριβώς γι' αυτό που είναι: διαδικτυακοί και έτσι θέλουν να μείνουν. Καμμία παρεξήγηση και είναι δικαίωμα του καθενός να επιλέγει το επίπεδο σχέσης που επιθυμεί χωρίς καμμία υποχρέωση ή ενοχή.
Δεν παρεξηγήθηκε κανένας, δεν κατηγορήθηκε κανένας.

Marketing κάνουμε, να "πουλήσουμε" το προϊόν μας.

Αν θα τα καταφέρουμε ή όχι, το αποτέλεσμα θα δείξει.

Αν κάποιοι θέλουν να είναι "ανώνυμοι", απόλυτο δικαίωμά τους και σεβαστό.
Και επισυνάπτω / εκφράζω την απολυτως προσωπική μου άποψη.
Πιστεύω ότι εκτός των δώρων που αγοράστηκαν με την συμμετοχή, πρέπει κάποια δώρα, να κληρώνονται ΜΟΝΟΝ στους παρόντες.
Οταν "μιλάμε" με τον Α, για 1-2-3-4 χρόνια, βρίσκεται στα 5-10-15 χιλιόμετρα από την "δηλωμένη έδρα", και δεν έχει εμφανιστεί ΠΟΤΕ, είναι ή ρομπότ, ή φυλακή. Και αυτό είναι σεβαστό.
Αν όμως
χρησιμοποιεί τον "τόπο", με εκατοντάδες / χιλιάδες αναρτήσεις / αγγελίες / σχόλια, και δεν εμφανίζεται ΠΟΥΘΕΝΑ, δεν τον έχει δεί ΚΑΝΕΝΑΣ, εμένα κάτι μου λέει. Και όχι θετικό.
Και δεν είναι από εμένα σεβαστό.Φυσικά, υπάρχουν φίλοι, που έρχονται σε συναντήσεις, που νοιάζονται για τους άλλους, και δίνουν την ψυχή τους, αλλά, δεν θα έρθουν στην κλήρωση.
Θα παρεξηγηθώ ? Οχι.
Θα λυπηθώ ? Ναι.

Γιατί είναι άτομα, που έχουν δείξει την ανωτερότητά τους, την επικοινωνία τους, την προσφορά τους, την συμμετοχή τους.
Και θα ήθελα να ξανασυναντηθώ μαζί τους, σε μια τέτοια γιορτη.
Εκφράζω
τις απολύτως προσωπικές μου απόψεις, και δέχομαι κάθε κριτική.