0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Tony Montana aaaaaaaaaaaaaΣτάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για να το αγοράσεις πρέπει να είσαι βαρωνος στο Μεντεγιν ,με αντίστοιχο τραπεζικό λογαριασμό αλλά και γούστο...
Εγω παντως αν ειχα τα φράγκα, το έπαιρνα αύριο το πρωί. Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
παααρα παααρα πολλα λεφτα
Παράθεση από: oikonikos στις Μάιος 26, 2020, 16:07:14 μμπαααρα παααρα πολλα λεφταΕίναι οικονομικότερο απ'όσο νόμιζα. Δεν είναι καν στην πρώτη 10άδα των πιο ακριβών Jacob&Co
Χρηστο πες την αλήθεια, αν είχες την ανεση θα το έπαιρνες;Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Alexandros00 στις Μάιος 26, 2020, 16:21:09 μμΧρηστο πες την αλήθεια, αν είχες την ανεση θα το έπαιρνες;Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜε το χέρι στην καρδιά Αλέξανδρε, ούτε αν μου το έκαναν δώρο δεν θα το έπαιρνα. Απεχθάνομαι την συγκεκριμένη εταιρία, τον ιδιοκτήτη, τις πρακτικές της, τα ρολόγια, το design language, όλα.
Οπως εγω νιώθω για τη Ρολεξ δηλαδή .Σε καταλαβαίνω. Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.