Φιλε Syzo, ήμουνα κάτοχος του Alpinist για 1+ χρόνο και το χάρισα σε κοντινό μου συγγενικο προσωπο.
Ήμουνα έτοιμος να το ξανααγοράσω, μόλις έμαθα ότι θα το καταργήσει η Seiko, αλλά τελικά του έδωσε παράταση ζωής μετά την "κατακραυγή" και αυτό λέει πολλά.
Το κατράν του ρολογιού είναι άπαιχτο σε αυτά τα λεφτά. Η ποιότητα και ο μηχανισμός σε αυτά τα λεφτά επίσης δεν έχουν πολλούς ανταγωνιστές. Στις φωτογραφίες αυτό που δεν φαίνεται είναι το υπέροχο πράσινο που ιριδίζει ανάλογα του φωτισμού. Ταιριάζει υπέροχα με λουριά καφέ χρώματος, και με το καταλληλο δείχνει σαν ρολόι των 1.500,00++. Το δικό μου ήτανε στα +6 sec / μέρα.
Βουτάει άφοβα παντού, ταιριάζει με Nato, είναι όλο γυαλισμένο. Μπορείς να αγοράσεις και το μπρασελλέ, αν και νομίζω ότι χάνει με αυτό. Δεν είναι ο τυπικός δύτης που φοράνε όλοι δείχνει και σπορ και για κουστούμι με λουρί.
Ως προς το μέγεθος θα είμαι εριστικός.... ο καρπός σου είναι μεγάλος, αλλά οι κατσαρόλες δεν σημαίνει ότι είναι η μόνη επιλογή για σένα. Όπως ασιάτες φοράνε κατσαρόλες έτσι και εσύ μπορείς κάλλιστα να φορέσεις κάτι σε λογικό μέγεθος. Άνετο μέγεθος, που χωρά σε πουκάμισο και δεν σε δυσκολεύει στην ζωή. 44αρι ρολόι είναι μόνο σπορ. ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ και ας με κράξουνε οι υπόλοιποι. Έλεος με τα τηγάνια με την γέμιση κοπανιστού αέρα, χάσαμε το μέτρο τα τελευταία χρόνια να φοβόμαστε τα 38αρια ως μικρά και λίγα.
¨Οτι και να αγοράσεις είναι ρολογάρα αλλά με το αλπινιστ θα διαφοροποιηθείς και θα πάρεις κάτι ποιο ευέλικτο. Δύτες πάντα θα υπάρχουνε πολλοί και καλοί, το Alpinist σήμερα είναι αύριο δεν είναι.
Παρέ και μία πρόχειρη με το κινητό γιατί έτυχε απόψε να είμαι μαζί με τον τυχερό που το φορά.
Αν του έκανα το φωτογραφικό αφιέρωμα που έκανα στο Tutor είμαι σίγουρος ότι αύριο θα το αγόραζες.
Πράσινο Νατο.