Αποστολέας Θέμα: Heimdallr - Sharkey watches  (Αναγνώστηκε 68422 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος pumba

• Member
  • **
    • Προφίλ
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος oikonikos

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
Απ: Heimdallr - Sharkey watches
« Απάντηση #496 στις: Φεβρουάριος 15, 2022, 22:57:53 μμ »
οχι αυτο, το 6105 παρηγγειλα

https://www.heimdallrwatch.com/store/STOCK-Titanium-turtle-6105-dive-watch-p415206509

αυτο με μπρασελε

Ωραίο. Θα το ευχαριστηθείς πολύ.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Αποσυνδεδεμένος pumba

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #497 στις: Μάρτιος 19, 2022, 22:16:22 μμ »
Παρελαβα το 6105 σε τιτανιο, πραγματικα ειμαι πολυ εντυπωσιασμενος. Θα βαλω και μερικες φωτογραφιες συντομα, πραγματικα οι κινεζοι ριχνουν τη σεικο στα γονατα.
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
sub50,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος PK73

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #498 στις: Μάρτιος 19, 2022, 22:54:30 μμ »
Παρελαβα το 6105 σε τιτανιο, πραγματικα ειμαι πολυ εντυπωσιασμενος. Θα βαλω και μερικες φωτογραφιες συντομα, πραγματικα οι κινεζοι ριχνουν τη σεικο στα γονατα.
Ρίξε φωτό !

Sent from my iPhone using Tapatalk
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος pumba

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #499 στις: Μάρτιος 22, 2022, 09:36:10 πμ »
Λοιπον θα κανω ενα συντομο review για το ρολοι, και μια ατυπη συγκριση με την παλια μου padi χελωνα (srpa21)

Οπως εγραψα, πηρα το τιτανιο με το μπρασελε, ο λογος ειναι οτι για ενα ρολοι που θα χρησιμοποιω καθε μερα, προτιμω να μεγιστοποιησω την ανεση οσο περισσοτερο γινεται.

Το ρολοι με δυο λιγοτερα links ειναι ελαφρυ, αλλα οχι κατηγορια φτερου, μιας και ειναι 115γρ. Το νιωθεις δηλαδη ελαφρυ, αλλα οχι ψευτικο. Το χρωμα εχει εναν τονο λιγο πιο ανοιχτο απο αυτο που εχουμε συνηθισει στα περισσοτερα ρολογια τιτανιου, ισως αυτο να εχει να κανει με τις διαφορες επιστρωσεις.

Τα πλαγια που παραδοσιακα ειναι γυαλισμενα σε ολες τις χελωνες, κατι που δε μου αρεσε ποτε, εδω ειναι βουρτσισμενα, και απλα κανουν το ρολοι να δειχνει υπεροχο, ηταν κατι που παντα με χαλαγε στην προηγουμενη μου χελωνα, και θα ελεγα πως ηταν και σημαντικος λογος για τον οποιο επελεξα το τιτανιο (ειχα και αμφιβολιες, ποσο λαθος μπορει να ημουν!)

Στα της εμφανισης, σε αντιθεση με τη σεικο, οι κινεζοι απλα εχουν δωσει ρεστα. Το κρυσταλλο μπροστα ειναι ζαφειρι, ελαχιστα domed και φαλτσοκομμενο στις ακρες και με ενα υπεροχο αλλα διακριτικο μπλε ar coating, που στο φως, μαζι με το κεραμικο μπεζελ κανει απλα το ρολοι να φαινεται φανταστικο, και πολυ-πολυ ακριβοτερο απ οτι πραγματικα ειναι. Καπου εδω, φαινεται ξεκαθαρα οτι οι κινεζοι ριχνουν στα γονατα την σεικο, και την καθε σεικο, που πουλανε φυκια με nostalgia για να πιασουν την καλη. Ναι, ξερω, το κεραμικο (θεωρητικα) σπαει, το ζαφειρι (θεωρητικα) σπαει πιο ευκολα, αλλα ας μη γελιομαστε οτι αυτος ειναι ο λογος που η σεικο εβαλε απλα τζαμια και απλα μπεζελ.

Το dial τωρα, ηταν και ο λογος που ημουν πολυ προκατειλημμένος με το ρολοι. Δε μου αρεσουν τα απλα dial (εχει ενα ματ σκουρο, σχεδον μαυρο dial), λατρευω τα sunburst, και θεωρω τον καρχαρια κιτσ (απ οσο ειχα δει στις φωτο). Το ρολοι ομως με το τζαμι και το κεραμικο μπεζελ κανει τοσο ωραια παιχνιδια στο φως που το ματ dial δε με χαλαει, ενω τον καρχαρια δεν τον βλεπεις καθολου σχεδον! Λογω του σχετικα χαμηλου κοστους, ελεγα με το καλημερα να βαλω καποιο mod dial, πλεον δεν ειμαι σιγουρος.

Το μπεζελακι εχει action που οκ, εχεις δει και καλυτερα. Ενδεχομενως να το βγαζω και να του βαλω λιγο γρασακι/καθαρισω. Το ιδιο ειχα κανει και στο padi το οποιο ηταν σχεδον κολλημενο απο το εργοστασιο (!)

Στα της μηχανης, οκ το ρολοι το δουλευω μερικες μερες μονο, η χρονομετρια ειναι λιγο γεια σου (8-9δευτ ανα μερα). Η 4r36 στο σεικο μου ηταν παραδοξως πολυ ακριβης (1-2δευτ τη μερα) οποτε υποθετω πως οταν το ρολοι δουλεψει για καποιο καιρο, με λιγο regulate θα ειναι αρκετα ακριβες.

Ο μπρασελες, οχι κατι ιδιαιτερο, ειχε κατι χαζοσημαδακια πανω αλλα δεν εδωσα σημασια, μπορει εξαλλου να τα εκανα και εγω οταν αφαιρεσα τα λινκ. Ξανα, απο του σεικο ειναι καλυτερο. Η ποιοτητα κατασκευης και το φινιρισμα του ρολογιου ομως ειναι πραγματικα τρομερη, ζαφειρι, κεραμικο μπεζελ,και τιτανιο το κερασακι στην τουρτα, δυσκολευεσαι να πιστεψεις οτι το ρολοι κανει μονο 200κατι Ευρω, και σε κανει να αναρωτιεσαι τι σου προσφερουν οι αλλοι με 2πλα/3πλα/4πλα χρηματα. Δεν εχω συναισθηματισμους, δε με πειθει η ''ιστορια'' των αλλοτε μπατζετ κατασκευαστων που τωρα πουλανε το κατσαριδακι τους λες και ειναι πορσε 911. Οπως ειπα, ημουν κατοχος της οριτζιναλ χελωνας, και πραγματικα η συγκριση μοιαζει αδικη, σχεδον σαν να κλεβεις εκκλησια, παροτι το padi εκανε τα διπλα λεφτα. Ηδη εχω παρει κοπλιμεντα απο μη ωρολογοφιλους, το ρολοι τραβαει το ματι, με διακριτικο αλλα ωραιο τροπο.  Αν σας αρεσει αυτη η κασα, πραγματικα δε θα μετανιωσετε την αγορα. Συστηνω ανεπιφυλακτα.

PS: επιφυλασσομαι για φωτος, προσπαθω να τραβηξω κατι που να φαινεται ωραιο, αλλα το ρολοι αδικειται παρα πολυ απο τις φωτο. Σαν να πας να τραβηξεις το φεγγαρι ενα πραγμα, και καταληγεις με μια ασπρη κουτσουλια στην οθονη του κινητου  :D
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
oikonikos,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #500 στις: Μάρτιος 22, 2022, 09:45:28 πμ »
Μπράβο στον Κινέζο, λοιπόν!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #501 στις: Μάρτιος 22, 2022, 10:11:41 πμ »
Αυτό με το μπλε ar coating  ισχύει είναι πολύ ωραίο, δε ξέρω πως το έχουν καταφέρει
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #502 στις: Μάρτιος 22, 2022, 10:19:09 πμ »
Ποιοτικά ρολόγια
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος pumba

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #503 στις: Μάρτιος 26, 2022, 12:58:42 μμ »
πραγματικα το ρολοι αδικειται πολυ απο τις φωτο
ειμαι πολυ ικανοποιημενος με την αγορα

friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
SAn,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος pablo

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #504 στις: Μάρτιος 26, 2022, 14:32:14 μμ »

(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Αστέρι
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #505 στις: Μάρτιος 26, 2022, 15:13:54 μμ »

(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Μπράβο!

Ωραίοι οι Κινέζοι
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Αποσυνδεδεμένος PK73

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #506 στις: Μάρτιος 26, 2022, 18:16:01 μμ »
Super ο Κινεζος ! Μ’αρεσει το απλό καντράν μαζι με το ζαφείρι που μπλεδιζει !

Sent from my iPhone using Tapatalk
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος nikonian

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #507 στις: Μάρτιος 26, 2022, 19:34:34 μμ »
Ο συγκεκριμένος κινέζος τα σπάει. Του έχω δώσει ψήφο εμπιστοσύνης δυο φορές και δεν με απογοήτευσε.
Πολύ καλός και ο San Martin, αλλά όχι και φτηνός.

Καρχαρία δαγκωτό.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος pumba

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #508 στις: Μάρτιος 26, 2022, 19:54:59 μμ »
Ο συγκεκριμένος κινέζος τα σπάει. Του έχω δώσει ψήφο εμπιστοσύνης δυο φορές και δεν με απογοήτευσε.
Πολύ καλός και ο San Martin, αλλά όχι και φτηνός.

Καρχαρία δαγκωτό.

Ναι, και εγω ειμαι απολυτα ικανοποιημενος. Οκ, ειχα διαβασει οτι ηταν ολοι ικανοποιημενοι, αλλα δεν περιμενα να εντυπωσιαστω τοσο πολυ. Ειχα τις επιφυλαξεις μου για τον καρχαρια στο dial, αλλα τελικα δεν με ενοχλει (βεβαια ψαχνομαι για αλλαγη dial, δεν ειναι ομως ο καρχαριας ο λογος  :D )

Το περισσοτερο εντυπωσιακο ειναι οτι το ρολοι ειναι ξεκαθαρα πολλες κλασεις πανω σε σχεση με τις srp χελωνες. Δεν ξερω για τα νεα 6105 της σεικο που ειναι αρκετα ακριβοτερα, αλλα δεν θα μου εκανε εντυπωση αν δεν εχουν επισης ιδιαιτερα διαφορα με αυτα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος pumba

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #509 στις: Μάρτιος 31, 2022, 21:53:56 μμ »
Πρωτη ηπια "μοντα" στο καρχαριακι. Κανβας λουρακι (πηγε λιγο ακριβα ειναι η αληθεια), αισθητικα ομως ανεβασε παρα πολυ το ρολοι (στα ματια μου τουλαχιστον).

Ανεση δε το συζητω προφανως, καμμια επαφη με το μπρασελε.

friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
jo.sa,