Αποστολέας Θέμα: GreekWatchReviews  (Αναγνώστηκε 42074 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Alexandros00

• Επισκέπτης
Απ: GreekWatchReviews
« Απάντηση #165 στις: Απρίλιος 11, 2020, 18:35:31 μμ »
Το μπουλοβα δεν είχε κανένα θέμα γιατί δεν δοκιμάστηκε ποτέ σε πραγματικές συνθήκες επανελλειμενα όπως το Ωμέγα, επίσης ενώ τα ξέρω όλα τα παραπάνω που αναφέρεις ,αναλυτικά κιόλας, δεν μου λέει κάτι η συγκυρία, και δεν το λέω για να σου παω κόντρα ,σημασία έχει ότι η Ωμέγα κέρδισε.
Επίσης μιας και λες για το κρύσταλλο που έσπασε,θα πρέπει να τονίσεις, ότι σε μια άλλη...αποστολή έσωσε τις ζωές όλου του πληρώματος. Εκεί που χρειάστηκε με ΑΠΌΛΥΤΗ  ακρίβεια.

Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος oikonikos

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #166 στις: Απρίλιος 11, 2020, 18:36:16 μμ »
Ωραίες πληροφορίες χάρη
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #167 στις: Απρίλιος 11, 2020, 19:15:27 μμ »
Μα δεν μείωσα το ομεγκα είπα ότι το βοήθησαν και οι συγκυριες...Αμφιβάλλω αν θα είχε την ίδια τροπη αν γινόταν ο διαγωνισμός μετά το 1967 επί universal geneve...Την εποχή εκείνη δεν είχε η μπουλοβα χρονογραφο accutton..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #168 στις: Απρίλιος 11, 2020, 19:20:20 μμ »
Οι συγκυρίες πάντα βοηθάνε τον νικητή αν προσέξεις .
Ολα τα υπολοιπα αν,είναι υποθετική συζήτηση στη σφαίρα του φανταστικού.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #169 στις: Απρίλιος 11, 2020, 19:47:06 μμ »
Μιας και που εθιξες το θέμα ότι το bulova  δεν δοκιμάσθηκε να πω πως μπορεί να μην δοκιμάσθηκε σε ελεγχόμενες εργαστηριακές συνθήκες όπως το ομεγκα αλλά οι πραγματικές συνθήκες αλλα έδειξαν...Με το που ανέβηκε η εξωτερική θερμοκρασία το ομεγκα κρασαρε και στα 12 λεπτά έκθεσης του παρέδωσε πνεύμα..
Το μπουλοβα στην τέταρτη  προσελήνωση το 1971 βρέθηκε στις ίδιες και χειρότερες συνθήκες απ το ομεγκα, φορέθηκε για δύο μέρες χωρίς κανένα θεμα αποδεικνυοντας την αξία του...
Εγώ απλά παραθέτω τα επίσημα στοιχεία που κυκλοφορούν χωρίς να θέλω να υποβάθμισω το speedmaster, το οποίο θεωρώ επάξια το πρώτο moonwatch...
Λίγο πολύ πολλές απ'  τις συζητήσεις μας έχουν να κάνουν με το "αν" και διάφορες υποθεσεις, πηγαίνοντας το ένα βήμα παραπερα...Η ιστορία έχει αποδείξει την αξία του speedmaster, δεν διακυβευεται η θέση του στην συνείδηση μας από τέτοιου είδους συζητήσεις.. ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #170 στις: Απρίλιος 11, 2020, 20:04:10 μμ »
Το Μπουλοβα δεν δοκιμάστηκε σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ συνθήκες όχι εργαστηριακες.  Το ότι 9ηγε μια φορά στο διαστημα επειδή ήταν επιλογή, αυθαίρετη, ενός αστροναύτη, δεν λέει κάτι.
Δεν προσπαθώ να υπερασπιστώ την Ωμέγα, ούτε και το έχει ανάγκη, το μόνο σίγουρο, αλλά  διαβάζοντας όσα έγραψες, με το τρόπο που το έγραψες, μου φάνηκε σαν να λες ήταν τυχερή η Ωμέγα .

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #171 στις: Απρίλιος 11, 2020, 20:08:59 μμ »
Το Μπουλοβα δεν δοκιμάστηκε σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ συνθήκες όχι εργαστηριακες.  Το ότι 9ηγε μια φορά στο διαστημα επειδή ήταν επιλογή, αυθαίρετη, ενός αστροναύτη, δεν λέει κάτι.
Δεν προσπαθώ να υπερασπιστώ την Ωμέγα, ούτε και το έχει ανάγκη, το μόνο σίγουρο, αλλά  διαβάζοντας όσα έγραψες, με το τρόπο που το έγραψες, μου φάνηκε σαν να λες ήταν τυχερή η Ωμέγα .

Ω ναι, σε καρα-πραγματικές συνθήκες Αλέξανδρε, μάλλον δεν έκανες καλή μελέτη...Και με το lunar rover κινήθηκε, και επί 5ωρου στην επιφάνεια της σελήνης ήταν, με θερμοκρασιακες συνθηκες στους 190 βαθμούς F, και 2 περιφορές της σελήνης έκανε, είσοδο στην ατμόσφαιρα στη γη και προσθαλάσσωση..Όλα τα έκανε..  :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #172 στις: Απρίλιος 11, 2020, 20:15:23 μμ »

Ω ναι, σε καρα-πραγματικές συνθήκες Αλέξανδρε, μάλλον δεν έκανες καλή μελέτη...Και με το lunar rover κινήθηκε, και επί 5ωρου στην επιφάνεια της σελήνης ήταν, με θερμοκρασιακες συνθηκες στους 190 βαθμούς F, και 2 περιφορές της σελήνης έκανε, είσοδο στην ατμόσφαιρα στη γη και προσθαλάσσωση..Όλα τα έκανε..  :)
Και τα πιο πολλά από όσα έκανε ήταν ανεπίσημα, εκτός αν εννοείς τις φορές, ξαναλέω που το πήραν από μόνοι τους αυθαίρετα.
Σε πραγματικές συνθήκες το μπουλοβα δεν δοκιμάστηκε, το να το πάρει κάποιος στο διαστημα και να το κοιτάζει δεν λέει τίποτα χάρη.
Δεν το μειώνω σαν ρολόι, την αληθεια προσπαθώ να γράψω όπως την εχω διαβάσει μέσα από τη Νασα.
Η τεχνολογία της Μπουλ8βα από την άλλη ήταν  απαραίτητη για το διαστημικό πρόγραμμα

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #173 στις: Απρίλιος 11, 2020, 20:16:02 μμ »
Αυτό ήταν, το μόνο πραγματικό τεστ,όπως ορθά αναφέρεις.  5 ώρες στη σελήνη.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #174 στις: Απρίλιος 11, 2020, 20:16:35 μμ »
Και ξαναλέω, αυθαίρετα, όχι επίσημα.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #175 στις: Απρίλιος 11, 2020, 20:27:48 μμ »
Βρε Αλέξανδρε αυτά λέει στην συνέντευξη του ο ίδιος ο Dave Scott, αυθαίρετα είναι? Άντε και πες ότι λέει ψεμματα για να τα πάρει απ' την bulova...Το ξερεις ότι μέχρι το 2014 ο ίδιος Dave Scott δεν θυμόταν τι μάρκα ρολοι ήταν αυτό και όταν τον ρώτησαν ποιας εταιρείας ήταν, αυτός απάντησε "με σιγουρια" ότι ήταν της Waltham!!  :D Ούτε καν θυμόταν την εταιρεία..Έδωσε ολόκληρη συνέντευξη για το πώς απαιτήθηκε και το χρησιμοποιήσε ως back-up watch και δεν θυμόταν ποιο ήταν!!
Και του λένε να το βγάλει απ' το χρηματοκιβωτιο και τότε διαπιατωθηκε ότι ήταν bulova  :D...
Και όχι μόνο αυτο, έκανε μήνυση και στην bulova που έβγαλε ρεπλικα για την αναβίωση του...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #176 στις: Απρίλιος 11, 2020, 20:30:16 μμ »
Βρε Αλέξανδρε αυτά λέει στην συνέντευξη του ο ίδιος ο Dave Scott, αυθαίρετα είναι? Άντε και πες ότι λέει ψεμματα για να τα πάρει απ' την bulova...Το ξερεις ότι μέχρι το 2014 ο ίδιος Dave Scott δεν θυμόταν τι μάρκα ρολοι ήταν αυτό και όταν τον ρώτησαν ποιας εταιρείας ήταν, αυτός απάντησε "με σιγουρια" ότι ήταν της Waltham!!  :D Ούτε καν θυμόταν την εταιρεία..Έδωσε ολόκληρη συνέντευξη για το πώς απαιτήθηκε και το χρησιμοποιήσε ως back-up watch και δεν θυμόταν ποιο ήταν!!
Και του λένε να το βγάλει απ' το χρηματοκιβωτιο και τότε διαπιατωθηκε ότι ήταν bulova  :D...
Και όχι μόνο αυτο, έκανε μήνυση και στην bulova που έβγαλε ρεπλικα για την αναβίωση του...
Για την μήνυση δεν το ήξερα η αλήθεια είναι, την συνέντευξη την εχω διαβάσει
Δεν νομίζω ότι λέει ψέμματα πάντως να ξέρεις, ήταν υπόδειγμα χαρακτήρα σε όλη του τη ζωή.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #177 στις: Απρίλιος 11, 2020, 20:40:15 μμ »
Ξαναλέω και πάλι, αν επρεπε να επιλέξω ομεγκα ή μπουλοβα θα επέλεγα ομεγκα, δεν το συζητώ....Το speedy tuesday είναι holy grail μου απλά κάνουμε τώρα συζήτηση καθαρά ιστορική και θεωρητική.. ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #178 στις: Απρίλιος 11, 2020, 20:41:01 μμ »
Ξαναλέω και πάλι, αν επρεπε να επιλέξω ομεγκα ή μπουλοβα θα επέλεγα ομεγκα, δεν το συζητώ....Το speedy tuesday είναι holy grail μου απλά κάνουμε τώρα συζήτηση καθαρά ιστορική και θεωρητική.. ;)
Αυτό με το όλο άσπρο Dial λες;
Επικ ρολόι, ειλικρινά στο εύχομαι

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #179 στις: Απρίλιος 11, 2020, 20:53:36 μμ »

Ευχαριστώ!!  :) :) Το πιο όμορφο στα μάτια μου!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions