Το λουράκι είναι πολύ ποιοτικό, ειδικά αν σκεφτεί κανείς την τιμή του.
Αρκετά λεπτό μεν, αλλά πολύ άνετο.
Δεν είναι ούτε πολύ μαλακό, που προσωπικά δε μου αρέσει, ούτε όμως σκληρό να ενοχλεί και να σφίγγει.
Προσωπικά, το αισθάνομαι πολύ ωραία στον καρπό και το φοράω χωρίς να με κουράζει, ωστόσο, θα σας πω περισσότερα αύριο που θα το έχω όλη μέρα.
Το μήκος του είναι κανονικό 125/75, αλλά επειδή είναι λεπτό και αγκαλιάζει ωραία τον καρπό, σε κάνει να το δέσεις σφιχτά μάλλον, οπότε στον καρπό μου που είναι 17,5 περισσεύει αρκετά. Ωστόσο, τα θυλάκια κινούνται άνετα και δεν κολλάνε, οπότε τα βάζεις εύκολα σε θέση ώστε να μην πετάει η άκρη από το κάτω λουράκι.
Το λεπτό κούμπωμα, μπορεί να μην εμπνέει πολύ σιγουριά, αλλά δείχνει αρκετά αξιόπιστο και δεν ενοχλεί καθόλου στο χέρι.
Οι τρύπες που έχει για τα springbars δεν είναι αρκετά μεγάλες για τα χοντρά springbars της χελώνας. Εγώ προτίμησα να βάλω πιο λεπτά για αρχή, αλλά αν κάποιος θέλει, μπορεί άνετα να πιέσει για να μπουν αυτά που έχει κανονικά η χελώνα.
Αισθητικά μου αρέσει και νομίζω ταιριάζει. Βέβαια, έχω συνηθίσει την καινούρια χελώνα με πιο χοντρά λουριά, αλλά αυτό έχει προφανώς άλλο χαρακτήρα και νομίζω της πάει καλά.