0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τι έπαθες αγόρι μου? Σε χτύπησε πανεριτιδα και εσένα?
οσο το κοιταω τοσο περισσοτερο δεν μου αρεσει.ενα καντραν που παιζει μπαλα σε μια ιδια σχεδον κασα παντου...και απο τιμες........
Παράθεση από: tetos στις Αύγουστος 09, 2012, 23:55:15 μμοσο το κοιταω τοσο περισσοτερο δεν μου αρεσει.ενα καντραν που παιζει μπαλα σε μια ιδια σχεδον κασα παντου...και απο τιμες........Για αυτο τα παιρνεις απο τον getat εσυ για να γλιτωνεις τα παραπανισια λεφτα?
το θέμα είναι να τα προβάρεις στον καρπό για μερικά λεπτά...η ζημιά τότε γίνεται! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: mitsman στις Αύγουστος 10, 2012, 10:46:12 πμΠαράθεση από: tetos στις Αύγουστος 09, 2012, 23:55:15 μμοσο το κοιταω τοσο περισσοτερο δεν μου αρεσει.ενα καντραν που παιζει μπαλα σε μια ιδια σχεδον κασα παντου...και απο τιμες........Για αυτο τα παιρνεις απο τον getat εσυ για να γλιτωνεις τα παραπανισια λεφτα? Ακριβως...
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Leica Summarex, 85mm f1.5, GH1Leica MP, 35mm f2, Panerai, RRS panoΚαι καλά, μας νοιάζει το πανεράι.
Παράθεση από: ennea στις Αύγουστος 10, 2012, 15:23:16 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Leica Summarex, 85mm f1.5, GH1Leica MP, 35mm f2, Panerai, RRS panoΚαι καλά, μας νοιάζει το πανεράι. Δώσε τα φωτογραφικά σε εμένα και κρατα το κατσαρολάκι:P
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.