0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αλλα επιπεδα.....σε τιμες φυσικα!In-house....Σε αυτα τα λεφτα....
Παράθεση από: george_ στις Ιανουάριος 20, 2014, 13:52:08 μμΑλλα επιπεδα.....σε τιμες φυσικα!In-house....Σε αυτα τα λεφτα.... Θα προτιμούσα την ταπεινή Unitas.
Πρεπει να ειναι ενα πολυ ομορφο ρολοι ,για να αγορασεις Panerai,η αποψη μου παντα
Παράθεση από: nicolasg στις Ιανουάριος 20, 2014, 13:53:33 μμΘα προτιμούσα την ταπεινή Unitas.στα μοντελα base,μαζι σου !ομορφα και προσιτα!
Θα προτιμούσα την ταπεινή Unitas.
Παράθεση από: george_ στις Ιανουάριος 20, 2014, 13:54:15 μμΠρεπει να ειναι ενα πολυ ομορφο ρολοι ,για να αγορασεις Panerai,η αποψη μου πανταΤι εννοείς Γιώργο, δεν το κατάλαβα.
Παράθεση από: george_ στις Ιανουάριος 20, 2014, 13:55:33 μμΠαράθεση από: nicolasg στις Ιανουάριος 20, 2014, 13:53:33 μμΘα προτιμούσα την ταπεινή Unitas.στα μοντελα base,μαζι σου !ομορφα και προσιτα!Κάποιοι γκρινιάζανε τόσα χρόνια για το γεγονός ότι παίρνανε unitas.Λογικά θα είναι χαρούμενοι με την νέα και καλά in-house μηχανούλα και τα έξι χιλιάρικα.
Παράθεση από: nicolasg στις Ιανουάριος 20, 2014, 13:55:49 μμΠαράθεση από: george_ στις Ιανουάριος 20, 2014, 13:54:15 μμΠρεπει να ειναι ενα πολυ ομορφο ρολοι ,για να αγορασεις Panerai,η αποψη μου πανταΤι εννοείς Γιώργο, δεν το κατάλαβα.στα 6κ...δεν ξερω,οσο υπαρχουν τα 4 μοντελα με την unitas,αξιζει να πας εκει,μετα θα δεις τι τιμες θα πιανουν οι ταπεινες unitas!
δεν ξερω,αν ειναι ετσι οσοι τα εχουν θα σκανε κατι χαμογελα,λες και εχουν pre-V μοντελα!
Κάποιοι γκρινιάζανε τόσα χρόνια για το γεγονός ότι παίρνανε unitas.Λογικά θα είναι χαρούμενοι με την νέα και καλά in-house μηχανούλα και τα έξι χιλιάρικα.
http://forums.timezone.com/index.php?t=tree&goto=6618263&rid=0#msg_6618263
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.