Σ ευχαριστω πολυ ωραιο το ποστ σου και περεκτικο....
..............Βεβαια εχω 19,5 cm καρπο και 1,95μ υψος και ισως τη παλεψω και για 47αρι.. Κατα τα αλλα μαζι με το 422 ειναι πανεμορφα ρολογια!!
Οσο για τα submersible στην αρχη δε μου αρεσαν. Τωρα τα βλεπω και φαινονται πολυ macho με την καλη εννοια.. Πιστευω παιζει να συγκαταλεγονται στα πιο τουμπανα ρολογια που εχω δει...
Εσυ που εχεις για πες μου ειναι κ ολας??
Τα Radiomir που εβαλες ειναι πολυ ομορφα αλλα μεσα μου επειδη αυτο που θα παρω προκειται να φαει αρκετο αλατι μηπως δεν ειναι ενδεδειγμενα?? Λεω εγω τωρα.... Επεισης διαβασα κ ολας οτι ειναι λιγο πιο μπελας για τη φαση του να αλλαζεις λουρακια...
Με το σερβις στα πανερια ολα καλα δηλαδη?? Πας στο επισημο και εισαι κομπλε??
Λιγο ασχετο.. το 390 αξιζει αν το βρω πουθενα???
Νασαι καλα Γιωργο, με μεγαλη μου χαρα να βοηθησω!!
Θεωρω οτι ο καρπος σου και το υψος σου σε οδηγουν , τουλαχιστον, να δοκιμασεις 47αρια.
Και τα δυο ρολογια που αναφερεις ειναι εξαιρετικα (372 , 422) και πρεπει να τα φορεσεις.
Απο την αλλη τα submersibles ειναι η επιτομη του ρολογιου τουμπανο, οπως σωστα αναφερεις.
Στην περιπτωση μου, εχει αφησει στην ακρη τα υπολοιπα πανερια και ειναι σχεδον το καθημερινο μου ρολοι.
Καρπος 21,5-22

Επισης για να εχεις εικονα, το 605, ακριβως ιδιες διαστασεις με τα 372, 422 στο χερι μου

Και ενα 44αρι για να δεις τη διαφορα

Οσον αφορα τα ραδιομιρια, εχεις καποιο δικιο.
Οι αλλαγες των λουριων ειναι λιγο πιο δυσκολες και θα ελεγα οτι και στο δικο μου μυαλο τα εχω πιο elegant.
Το 390 ειναι πολυ ομορφο ρολοι, καινουριο ειναι απιθανο να το βρεις και οι τιμες των μεταχειρισμενων ειναι λιγο τσιμπημενες.
Ειναι καλη περιπτωση!

Sent from my iPhone using Tapatalk