0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Απορώ πόσο χαζός ήμουν τόσα χρόνια που δεν έπαιρνα 5600.Η ευτυχία κρύβεται εδώ. Έχω παλέψει μέχρι το γιγάντιο 9400 αλλά εδώ είναι το τέλειο μέγεθος. Δεν θες κάτι άλλο...
Όχι μια χαρά. Τέλειο λέμε.Δεν βγαίνει ούτε με εγχείρηση. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Δεν ξέρεις τι είχα ακούσει απο τον εγκάθετο αντι-bumper-άκια @Taylor 1981 γι αυτό που έχω στο 5610Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Βάλε κ αυτοκόλλητη ζελατίνα στην οθόνη! Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
τωρα ειναι αργα
Αν είχες δηλαδή τον προφυλακτήρα θα την γλυτωνε; Αν το χτυπήσεις σε γωνιακό σημείο και πέσει στο κέντρο του τζαμιού δεν σε προστατεύει. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πέρα από την πλάκα, αν θελήσεις να το βγάλεις κάποια στιγμή, είναι όντως δύσκολο.Εγώ όταν το είχα δοκιμάσει, για να το βγάλω χωρίς φόβο ότι θα κάνω κάποια ζημιά, απλά ξεβίδωσα το μπέζελ, το αφαίρεσα μαζί με το bumper και μετά ξαναέβαλα το bezel μόνο του.
My vintage ZentRa MANTA small seconds.Cal. AS6325 (Unitas) handwound. 70s. Blue-white ... also the strap.This kind of cases is my favorite.Kalo ΣΚ !
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.