0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Νίκο σοβαρολογείς;Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είσαι μικρός https://g.co/kgs/F5RqrU
Ααααα μόνο στον Mr bean τον έχω δει
Plan B - H Κίνα στο ΝΑΤΟ, εάν είναι ποτέ δυνατόν...
Κάτι μου λέει ότι έχουνε κάνει ξανά την ίδια κουβέντα, αλλά μπορεί να κάνω λάθος. Μπορεί να ήταν για κάποια άλλη σειρά.
Νίκο όπως καταλαβαίνεις μας έχεις στεναχωρίσει Ντροπή να μην γνωρίζεις μια από τις καλύτερες κομικές σειρές για να μην πω τη καλύτερη μόνο με vs Benny hillΣτάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
To σώζω λίγο που ξέρω το Benny hill ?
εγώ σε συγχωρώ ο Βασίλης δεν ξέρω Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
...μια και κάποιοι "συγγενείς" είχαν προσωρινή άδεια από την φυλακή, είπαν να βγάλουν μια οικογενειακή αναμνηστική, έτσι, για το καλό. Φυσικά, πάλι έλειπαν αρκετοί, πχ το project, το νέο Duro , και κάποια άλλα, το TISSOT, κάποια Duro, κλπ. Α, και τα της τσέπης. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Fire for Zeus & Cie to bless you all, GWF members, for a healthy and prosperous year 2021 !It would be a shame to wear my Patek Philippe, if I had one, during this fire job. So, I wear my 3.5€ Weipeng!
I like it!!!
Ευτυχώς είναι μέσα στην αντιπυρική περίοδο..
Dennisψιλιάζομαι ότι αυτή τραβήχτηκε με το φακό σε γωνία, σωστά ?
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.