0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: charisps στις Μάιος 29, 2015, 17:06:20 μμτί να σου πω Αντώνη μου;Αν δεν πάθεις συγκοπή στην αρχή με την αίσθηση της κορώνας, τότε θα ζήσεις για πάντα και αυτό θα ζήσει τουλάχιστον μία μέρα περισσότερο από εσένα!!! θεμα κατασκευης ειναι
τί να σου πω Αντώνη μου;Αν δεν πάθεις συγκοπή στην αρχή με την αίσθηση της κορώνας, τότε θα ζήσεις για πάντα και αυτό θα ζήσει τουλάχιστον μία μέρα περισσότερο από εσένα!!!
Παράθεση από: charisps στις Μάιος 29, 2015, 16:26:20 μμΦοβερό!
Παράθεση από: Centaur στις Μάιος 29, 2015, 17:28:37 μμΠαράθεση από: charisps στις Μάιος 29, 2015, 16:26:20 μμΦοβερό!και πάμφθηνο!!!...για να μη μας κουνιούνται κάτι Seiko που περνιούνται για VFM
μαλλον ειναι πιο σωστο να πουμε οτι ειναι το καπακι της κορωνας του ρολογιου
και βέβαια βγαίνει
εχει ενδιαφερον πιστευω
Παράθεση από: george_ στις Μάιος 29, 2015, 18:03:16 μμεχει ενδιαφερον πιστευωποιό πράγμα;ένα VS ανάμεσα σε Ιάπωνες και Ρώσους;;
Παράθεση από: charisps στις Μάιος 29, 2015, 18:04:29 μμΠαράθεση από: george_ στις Μάιος 29, 2015, 18:03:16 μμεχει ενδιαφερον πιστευωποιό πράγμα;ένα VS ανάμεσα σε Ιάπωνες και Ρώσους;;δεν το διαβασες το ποστ μου?
ετσι!λεω λοιπον,εχει ενδιαφερον σε τετοια χαμηλη τιμη με ενα seiko 5,να κανεις μια συγκριση
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.