0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Νικόλα και Θοδωρή έτσι πιστεύω ναι εγώ. ...πραγματικά πιστεύω ότι βρήκα το λιμάνι μου. ..ή απλά το είδος - στυλ που μου αρέσει να βλέπω περισσότερο πάνω μου. ..Οπότε μακρινός στόχος. ..grand Seiko. ..ή μάλλον πρώτα Date Just σε λευκό αυστηρά. ...σίγουρα όμως το sarb θα είμαι η μεγάλη μου αγάπη. ..και εγώ λόγο σοβαρό. ...ο Νικόλας τον πιάνει. .. ευχαριστώ πολύ ρε παιδιά για τα καλά σας λόγια. ...
Παράθεση από: bost στις Μάιος 23, 2015, 22:17:28 μμΝικόλα και Θοδωρή έτσι πιστεύω ναι εγώ. ...πραγματικά πιστεύω ότι βρήκα το λιμάνι μου. ..ή απλά το είδος - στυλ που μου αρέσει να βλέπω περισσότερο πάνω μου. ..Οπότε μακρινός στόχος. ..grand Seiko. ..ή μάλλον πρώτα Date Just σε λευκό αυστηρά. ...σίγουρα όμως το sarb θα είμαι η μεγάλη μου αγάπη. ..και εγώ λόγο σοβαρό. ...ο Νικόλας τον πιάνει. .. ευχαριστώ πολύ ρε παιδιά για τα καλά σας λόγια. ...γιατι πρωτα datejust και οχι gs?
Παράθεση από: stelakos στις Μάιος 23, 2015, 22:19:55 μμΠαράθεση από: bost στις Μάιος 23, 2015, 22:17:28 μμΝικόλα και Θοδωρή έτσι πιστεύω ναι εγώ. ...πραγματικά πιστεύω ότι βρήκα το λιμάνι μου. ..ή απλά το είδος - στυλ που μου αρέσει να βλέπω περισσότερο πάνω μου. ..Οπότε μακρινός στόχος. ..grand Seiko. ..ή μάλλον πρώτα Date Just σε λευκό αυστηρά. ...σίγουρα όμως το sarb θα είμαι η μεγάλη μου αγάπη. ..και εγώ λόγο σοβαρό. ...ο Νικόλας τον πιάνει. .. ευχαριστώ πολύ ρε παιδιά για τα καλά σας λόγια. ...γιατι πρωτα datejust και οχι gs?Γιατί το Date Just που θέλω είναι πιο φτηνό από το GS που θέλω χαχαχα. ...
Παράθεση από: bost στις Μάιος 24, 2015, 01:09:46 πμΠαράθεση από: stelakos στις Μάιος 23, 2015, 22:19:55 μμΠαράθεση από: bost στις Μάιος 23, 2015, 22:17:28 μμΝικόλα και Θοδωρή έτσι πιστεύω ναι εγώ. ...πραγματικά πιστεύω ότι βρήκα το λιμάνι μου. ..ή απλά το είδος - στυλ που μου αρέσει να βλέπω περισσότερο πάνω μου. ..Οπότε μακρινός στόχος. ..grand Seiko. ..ή μάλλον πρώτα Date Just σε λευκό αυστηρά. ...σίγουρα όμως το sarb θα είμαι η μεγάλη μου αγάπη. ..και εγώ λόγο σοβαρό. ...ο Νικόλας τον πιάνει. .. ευχαριστώ πολύ ρε παιδιά για τα καλά σας λόγια. ...γιατι πρωτα datejust και οχι gs?Γιατί το Date Just που θέλω είναι πιο φτηνό από το GS που θέλω χαχαχα. ...Αλέκο ένας ακόμη λόγος να πάρεις το GS πρώτα...μετά πώς να ξαναξεκινήσεις από το μηδέν να μαζεύεις στοχεύοντας πιο ψηλά;
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: AntonisCh στις Μάιος 24, 2015, 21:13:27 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Χαχα τελειο το ρολοι και ο Iron Man (του πεφτει λιγο μεγαλο...!)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.