Κωνσταντίνε να έχεις ένα ασφαλές και εποικοδομητικό ταξίδι.
Γρηγόρη, ευχαριστώ για την ευχή - ίσως να είναι και προφητική...
Η φωτογραφία όμως είναι από το Μάρτιο του 2013.
Εργαζόμουν και ζούσα τότε στη Νότιο Κορέα (Busan).
Ένας φίλος που είναι εκεί (Έλληνας, παντρεμένος με Κορεάτισσα) θέλουν με τη γυναίκα του να με κάνουν hook up με κάποια από τις φίλες της.
Οπότε η κυρία (του φίλου μου) έχει μία γνωστή [Κορεάτισσα πάντα] που εργάζεται ως cabin crew στην Qatar Airways, και [φυσικά] ζει στη Doha.
Τέλος πάντων με τούτα και με τ'άλλα της στέλνουν το τλφ μου για να αρχίσουμε το text chat στο KakaoTalk (το Kakao είναι το Κορεάτικο Viber).
Αυτή πριν καν αρχίσουμε να επικοινωνούμε, για δικούς της λόγους, αποφασίζει πως δεν θέλει να γνωρίσει κάποιον.
Λέει όμως στη γυναίκα του φίλου στην Κορέα πως έχει η ίδια μία φίλη η οποία κι αυτή εργάζεται ως cabin crew, στην Emirates, και μένει στο Dubai...
Περνάει λοιπόν το τηλέφωνό μου στην Κορεάτισσα που ζει στο Dubai κι αρχίζουμε το text chat μ'αυτήν.
Εγώ εκείνη την εποχή ήμουν και σε φάση να κάνω ένα ταξίδι Ελλάδα, οπότε κλείνω συνδυασμό (μ'ένα σμπάρο δυό τρυγόνια) και κανονίζω ταξίδι Ελλάδα μία εβδομάδα με long weekend stopover στο Dubai...
To roster της δεσποινίδος τυχαίνει και κολλάει τέλεια οπότε κλείνω το εισιτήριο στο πιτς φιτίλι.

Πριν πάω στο Dubai κάνω 1-2 κλασικές βόλτες στο Duty Free (είπαμε στην Κορέα αλλά και σε άλλες Ασιατικές μεγαλουπόλεις τα Duty Free Shops έχουν καταστήματα μέσα στην πόλη). Πας όσες μέρες πριν θες, βλέπεις ό,τι θέλεις, το αγοράζεις, δεν στο δίνουν, απλά με το διαβατήριό σου και το booking που ήδη έχεις στο αεροπλάνο σου το κρατάνε, το πακετάρουν, και το παραλαμβάνεις μέσα στο αεροδρόμιο την ημέρα που πετάς, σε ένα χώρο που είναι λίγο πριν το departure gate.
Οπότε αποφασίζω να πάρω ένα Cartier, το μοντέλο
Calibre de Cartier, σε ατσάλινη κάσα, λευκό dial και μαύρο δερμάτινο λουρί.
Τα stickers τα έβγαλα αρχικά στο lounge και τα υπόλοιπα μετά στο αεροπλάνο...
Tί έγινε στο τέλος με την ιστορία μας;
1. Οι Κορεάτισσες είναι πολύ ωραίες τύπισσες.
2. Το Cartier το έδωσα part exchange μόλις πήγα Σιγκαπούρη τον Οκτώβριο του ιδίου έτους, για ένα grey ολοκαίνουργιο ...Royal Oak 41mm chrono (black dial).