0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
επoμενος στοχος ελπιζω σε AP15300ro H patek 5130, ομως δεν ξερω ποτε.. ισως kai daytona TT maserati dial..ας επιζησουμε απο τον ιο πρωτα!Sent from my Redmi 7 using Tapatalk
Πολυ ωραιες φωτο.Με τι τις τραβηξες;
5 χιλιόμετρα !
Μηλαράκι 11 Pro Max. Είναι απείραχτες.
Παράθεση από: Taylor 1981 στις Μάρτιος 30, 2020, 16:01:52 μμΤο λατρεύω το lume του. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΩραίο λουμ (Μάριος σωστά;)
Το λατρεύω το lume του. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φόρμα, μπουφάν, g-shock, κινητό, sms το 6 στο 13033 και βγήκα πρώτη φορά για περπάτημα στις μέρες της καραντίνας. Μόνος, να ηρεμήσω, να αδειάσει το μυαλό μου, να αλλάξω εικόνες. Να δω και να ακούσω τη θάλασσα, λίγα μέτρα από το σπίτι μου εδώ στην άκρη του λιμανιού. Θα μοιραστώ μερικές φωτογραφίες μαζί σας.
Σωστά.Εσένα;
Παράθεση από: Taylor 1981 στις Μάρτιος 30, 2020, 22:54:08 μμΣωστά.Εσένα; Θανάσης χάρηκα φιλτατε.Να χαίρεσαι τις ρολογαρες σου
Οκ τα κατάφερα Νίκο (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Alexandros00 στις Μάρτιος 31, 2020, 01:43:47 πμΟκ τα κατάφερα Νίκο (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠολύ μαρεσει αυτή!!!!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)μου πηρε λιγα χρoνια, αλλα πλεον τωρα αρχιζω και καταλαβαινω τα RolexSent from my Redmi 7 using Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.