0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Wagner669 στις Φεβρουάριος 24, 2020, 02:54:26 πμπραγματικα, καποιες φορες διαβαζω και δεν πιστευω στα ματια μου!Θετικά, ή αρνητικά ?
πραγματικα, καποιες φορες διαβαζω και δεν πιστευω στα ματια μου!
Ανευ ρολογιου , περσινες ...Να μπαινουμε σε ανοιξιατικη - καλοκαιρινη διαθεση σιγα σιγα.Απο Καλυμνο για Λερο(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απο Καλυμνο για Λερο
Παράθεση από: Ευρυάναξ στις Φεβρουάριος 26, 2020, 08:38:21 πμΑπο Καλυμνο για Λερο Δείξε μας και το γιώτ σου.
Παράθεση από: Giorgos_I στις Φεβρουάριος 26, 2020, 15:59:32 μμΠαράθεση από: Ευρυάναξ στις Φεβρουάριος 26, 2020, 08:38:21 πμΑπο Καλυμνο για Λερο Δείξε μας και το γιώτ σου. Γιωτ , νοτ...Με μικρο βαρκακι- καϊκακι κανω την δουλεια μου , που συνδεει το εκει συμπλεγμα νησιωνΣτάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έκτακτες προμήθειες για ν' αντιμετωπίσουμε τον άτιμο Ρολεξο-ϊό ! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλώς σας ξαναβρίσκω, μετά από απουσία σχεδόν 2 μηνών... -Θ.
Πού ήσουν;
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.