0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Seiko είναι και αυτό Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φάνη θα το βάλω απλά τώρα μόλις παρέλαβα το χρονογράφο που είχα στείλει για service και αλλαγή τζαμιού και ιδού το αποτέλεσμα!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ευχαριστώ Βασίλη του έκανα ότι έπρεπε χωρίς να επέμβω σε κάτιΣτάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: watchman στις Δεκέμβριος 05, 2019, 20:13:37 μμΦάνη θα το βάλω απλά τώρα μόλις παρέλαβα το χρονογράφο που είχα στείλει για service και αλλαγή τζαμιού και ιδού το αποτέλεσμα!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkέεεελα μωρέ, πριν ήταν πιο μάχιμο. Άλλαξέ το και πάλι! λέμε και καμιά μλκία να περνά η ώρα!Κούκλος είσαι, κούκλος!
Πίνω καφέ με φίλο...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.