0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
εισαι επαγγελματιας?
Παράθεση από: george_ στις Μάρτιος 04, 2012, 17:14:50 μμεισαι επαγγελματιας?Οχι Τζωρτζ...μετριοτατος ερασιτεχνης ειμαι, αλλα χαιρομαι που σας αρεσουν.
Παράθεση από: Elio5 στις Μάρτιος 04, 2012, 17:16:22 μμΠαράθεση από: george_ στις Μάρτιος 04, 2012, 17:14:50 μμεισαι επαγγελματιας?Οχι Τζωρτζ...μετριοτατος ερασιτεχνης ειμαι, αλλα χαιρομαι που σας αρεσουν. Tελικα παρε μια μιηχανη που σ αρεσει οπτικα και τελος...οσους καφεδες και να πιουμε παλι τα ιδια θα λεμε...Αποφασισε και παρε μια μηχανη ... "το χεις"
Παράθεση από: mitsman στις Μάρτιος 04, 2012, 17:34:27 μμΠαράθεση από: Elio5 στις Μάρτιος 04, 2012, 17:16:22 μμΠαράθεση από: george_ στις Μάρτιος 04, 2012, 17:14:50 μμεισαι επαγγελματιας?Οχι Τζωρτζ...μετριοτατος ερασιτεχνης ειμαι, αλλα χαιρομαι που σας αρεσουν. Tελικα παρε μια μιηχανη που σ αρεσει οπτικα και τελος...οσους καφεδες και να πιουμε παλι τα ιδια θα λεμε...Αποφασισε και παρε μια μηχανη ... "το χεις"Ευχαριστω Μιτς.Το θεμα ειναι οτι βγαζω τα ματακια μου με τα χερακια μου και κοιτωντας καποιες παλιες φωτο βλεπω οτι η αγορα DSLR ειναι σχεδον μονοδρομοςΚ5 λεμεεεεε........
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
........τα συγχαρητήρια μου Ηλία.........
μπράβο ηλία,απόλαυση οι φωτος σου
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.