0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μια χθεσινη, οχι και πολυ καθαρη...Αλλα εχει κατι!
Βλεπω το πηρες το δακτυλιδι....... Εξαιρετικο!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
τέτοιο δαχτυλίδι ποτέ στο ίδιο χερι με το ρολόι ....χάνουν και τα δυο στο ιδιο χέρι ....βάλτο στο δεξί ....
Το δαχτυλίδι όλα τα λεφτάThink different
Παράθεση από: harolagoha στις Νοέμβριος 17, 2017, 10:25:57 πμΒλεπω το πηρες το δακτυλιδι....... Εξαιρετικο!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)....με σφραγιδόλιθο ? Τα υπόλοιπα, ΟΚ
Παράθεση από: harolagoha στις Νοέμβριος 17, 2017, 10:25:57 πμΒλεπω το πηρες το δακτυλιδι....... Εξαιρετικο!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Χαρη το πηρα και ειπα να το βγαλω μια παρθενοβολτα...! Τοσο καιρο κλεισμενο στα μπουντρουμια, μαυρισε... Παράθεση από: capt-dim στις Νοέμβριος 17, 2017, 14:10:27 μμτέτοιο δαχτυλίδι ποτέ στο ίδιο χερι με το ρολόι ....χάνουν και τα δυο στο ιδιο χέρι ....βάλτο στο δεξί .... Καπετανιε αρχικα σε ευχαριστω Ισως οχι και ποτε...Παρολα αυτα το φοραω απο εκει γιατι το δεξι μου δαχτυλο ειναι λιγο στραβο απο ενα σπασιμο και δε μου αρεσει...Οπως επισης δε θα μου αρεσε - βολευε να εβαζα το ρολοι απο το δεξι!Παράθεση από: gkblues στις Νοέμβριος 17, 2017, 13:38:19 μμΤο δαχτυλίδι όλα τα λεφτάThink differentΓιωργη σε ευχαριστω φιλε μου!Ειναι πραγματικα ενα εκπληκτικο κομματι! Σε αυτη τη φωτο χανει εντελως!Παράθεση από: Giorgos_I στις Νοέμβριος 17, 2017, 12:21:35 μμΠαράθεση από: harolagoha στις Νοέμβριος 17, 2017, 10:25:57 πμΒλεπω το πηρες το δακτυλιδι....... Εξαιρετικο!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)....με σφραγιδόλιθο ? Τα υπόλοιπα, ΟΚ Δε σου αρεσε ο σφραγιδολιθος???
Φοβερο στυλ φιλε gmaras!Δεν ξερω τι λενε οι κανονες, εχω χασει το βιβλίο εδω και καιρό! Αλλά το αποτελεσμα ειναι πολύ δυνατο!
Άντε να φεύγουμε σιγά-σιγά από την δουλειά!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.