Είναι να μη πίνει κανείς νερό στο όνομα της Ρόλεξ;
Το κοπάνημα που είχε φάει εκείνο το dj δεν το φαντάζεται εύκολα κανείς.
Χρόνια πάνω-κάτω σε βουνά και σε κάθε βήμα ένα κοπάνημα με το μπατόν..
Όμως και η καθημερινή χρήση, abuse με όλη τη σημασία.
Τι να θυμηθώ; ότι κάποια στιγμή πήγα να βγάλω απότομα το χέρι από το παράθυρο οδηγώντας και με το ρολόι έσπασα το τζάμι του αυτοκινήτου; (ίχνος δεν έμεινε στο ρολόι)
Ότι έκανα βουτιές και μέχρι και..ψαροντούφεκο με αυτό;
13-14 χρόνια δεν βγήκε λεπτό από το χέρι.
Τώρα που το ανακαλώ στη μνήμη και εγώ δυσκολεύομαι να το πιστέψω: τόσο πολύ δεν ξεκόλλαγε και δεν το έβγαζα από το χέρι που πολλές φορές δεν του άλλαζα καν την ώρα από θερινή σε χειμερινή (ή και το αντίστροφο).
Έτσι, συνέβαινε το μισό έτος να δείχνει λάθος ώρα..
οκ, απίστευτο, αλλά είναι γεγονός.
τατουάζ, λέμε.
Οδηγήθηκε τελικά σε τεχνίτη για πρώτη φορά, αφού είχε φάει και μια πτώση από ένα μέτρο σε μάρμαρο - από την οποία δεν έπαθε τίποτα και ενώ έδειχνε ότι λειτουργούσε κανονικά.
"Ε ρε τι θα μου πει τώρα" σκεπτόμουν μέχρι να το ανοίξει και να εκτιμήσει την κατάστασή του.
Μια χαρά ήταν, ένα απλό σέρβις ήθελε!
Για μένα, αποδεδειγμένα το g-shock της ρόλεξ!
Γιαυτό και γκρινιάζω κάπως παραπάνω με την εταιρεία, σήμερα.
Αυτά τα τόσο "κοσμήματα" που φτιάχνει πλέον, βρίσκω ότι περισσότερο ταιριάζουν σε γυναίκες.
Δεν είναι ότι δεν πρόκειται για εξίσου -ή και περισσότερο- ανθεκτικά ρολόγια, αλλά με όλα αυτά τα γυαλιστερά και τα κεραμικά καθώς και τα διάφορα περίεργα links στα μπρασελέ της, τα σημερινά ρόλεξ απλά δεν κάνουν για εμένα.
Πλέον Πανεράι+σωστό λουρί=Ωρολογιακός "Όλυμπος"
Νάτος!
