0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπερααααααα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my SM-A202F using Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλησπέρα σε όλους!
Μια μέρα ακόμα και καθόμαστε! Φυσικά στη δουλειά..(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my MI 9 using Tapatalk
Κάτι γίνεται...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-A405FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα. Καλές γιορτές να έχουμε
Σήμερα 2) σουπερμάρκετ και ελληνοκινεζος! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
SMITHS PRS-29 kai ...... "Karmeliet Beer" ... https://bestbelgianspecialbeers.be/en/tripel-karmeliet/
Περίμενε από του χρόνου μήπως κάνουμε ομαδική
Νατος πάλι αυτός (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)....και εγώ, με Duro. Θύμωσα, (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) αυριο θα .........εκδικηθώ
Μακάρι να περάσουν από τα χέρια μου Γιώργο αυτά που έχουν περάσει από τα δικά σου και ας καταλήξω με μόνο ρολόι το κινητό μου
Σου δίνω τα δικά μου, μου δίνεις την ηλικία σου. ( αρκεί να είναι γύρω στα .......(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)........40. Ο νέος Ντόριαν Γκρεϊ.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.