baller και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα Νίκο. Είναι στα 40mm και απόψε είναι η τελευταία βραδιά μαζί του. Ένα σωρό αφίξεις αυτές τις ημέρες κι εγώ έχω αναχώρηση 😢Πάμε γι’ άλλα 😀
Τυχερός ο νέος κάτοχος
Είναι ένας υπάλληλός μου. Εάν δεν το βολευτεί με χαρα θα το πάρω πίσω. Το χάρηκα πολύ αυτό το ρολόι και το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όποιον μπορέσει να το βρει διαθέσιμο. Με διαφορά το πιο πολυφορεμένο ρολόι μου...η εύκολη λύση για όλες τις καταστάσεις!
Όπως γυρναγα σπίτι το είδα και το πήρα....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Kαλησπέρα με μια πρωινή φωτό!
Όμορφες επιλογές και σήμερα. Το δε νήμα των νέων αφίξεων πήρε φωτιά λέμε. Καλό βραδι στην παρέα. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Όμορφες επιλογές και σήμερα. Το δε νήμα των νέων αφίξεων πήρε φωτιά λέμε. Καλό βραδι στην παρέα. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οπότε θα το βλέπεις!!! Καλοφορετο πες του από οοοολους εδώ
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλησπέρες και από μένα.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Με το TAG σήμερα...Sent from my iPhone using Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.