Dimitris Real και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τα λες αυτά γιατί είσαι από σπίτι και έχεις αγωγή. Αλλά, στην θάλασσα τι να βάλω ? Θα τα μετρήσω και θα πώ.Να βάλω το Casio Digital ? Δεν φαίνεται η ώρα στο νερό Να βάλω το SEIKO Nautilus ? Δεν είναι στεγανό ! Να βάλω το SKMEI ? Δεν δουλεύει Να βάλω το SEIKO 100 Sport Quartz ? Μα είναι vintage. Πόσα 200-άρια έχω ? To CITIZEN Radio Controlled. Δεν το βρέχω.Το CITIZEN Eco Drive. ? Το Duro, έχει καλύτερη ανάγνωση / contrast.Τα Duro. ? 4 από δαύτα. Αρα ?Ενα από τα 4 Duro. Απλώς, εγώ αλλάζω, αλλά εκείνη .........νομίζει ότι είναι το ........ίδιο.
Να παρτε ενα Citizen σαν του Ευρυάναξ και ειναι 10ΑΤΜ (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Πρωινό καφεδάκι στην παραλία σήμερα:Τις καλημέρες μου σε όλους. -Θ.
Σαν καλός Βλασσης....Καλημέρα αλά vintage σήμερα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Vintage Friday Καλημέρα
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλημέρα σε όλους!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.