thomaskr και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είχε μείνει το κακόμοιρο από μπαταρία...Πόσα χρόνια να τοχω!!!
Πόσα χρόνια?
Since 1985
Τότε βγήκαν την δεκαετία του '80Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και σήμερα Ω Seamaster.Τοποθετήθηκε rubber βάφλα από cheapestnato.Έκανα τσισάκια. Κούκλος έγινα!!!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Beach Day today!Το Ελληνικό Καλοκαίρι είναι εδώ!Φιλικά,Νίκος.
Ναι καλά, όλα τα ξέρεις εσύ!
Τότε βγήκαν την δεκαετία του '80(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα, το φόρεσα σήμερα έστω και για λίγο μεσα στο σπίτι.Το φινίρισμα στην κάσα είναι τουλάχιστον αξιόλογο. Συγκρίνεται άνετα με ρολόγια κατηγορίας + 1000-1500€.Περισσότερα εν καιρώ (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το P20 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Redmi 8A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημερες!
Γιατι τρεχετε Ισπανιες ; Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.