0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τι εννοείς πατέντες Νίκο? Εδώ κάνουμε τέχνη! Αν σου έχει ξεφτίσει η άκρη, κάψ' την με αναπτύρα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Μέγεθος?
Πολύ ωραίο ειδικά το dial + black case.Εντυπώσεις;Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ωραιο!!!!Θελω καποια στιγμη να παρω κ εγω ενα τετοιο Απλα ειναι 42αρη και θελω να το δω πρωτα στο χερι μου
Δεν ειναι μικρο,το εχω φορεσει,μια χαρα ειναι
ειναι πιο μικρο απο το Excalibur....
Παιδια,ειναι σημαντικό αυτό που θα πω τώρα.. Πρέπει να βρούμε τον λόγο που το έχουν ονομάσει Excalibur Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεικτες που μοιαζουν με σπαθια
Παράθεση από: Wagner669 στις Ιούνιος 28, 2020, 13:50:36 μμΩραιο!!!!Θελω καποια στιγμη να παρω κ εγω ενα τετοιο Απλα ειναι 42αρη και θελω να το δω πρωτα στο χερι μουΟριακό είναι στον <17cm καρπό μου. Να το φέρω στην επόμενη συνάντηση.
Οριακό είναι στον <17cm καρπό μου. Να το φέρω στην επόμενη συνάντηση.20αρη καρπο εχωΚαι τωβρα το καλοκαιρι μπορει και παραπανω.... Για τις συναντησεις... ξερεις.... Με κατω απο 5 ρολογια, δεν σε βαζουν ουτε στο ιδιο τραπεζι
Και ενα citizen, γιατι μας την επεσαν τα καταδυτιseiκα
Εσυ μην χάσεις,αμέσως να απαντήσεις Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Λόγω κοινωνικών υποχρεώσεων αλλά και επειδή έχει καιρό να βγει στον ήλιο για φόρτισμα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
ωραιο το citizen και το λουρι ειναι σουπερ!!!!τι ειναι το λουρι;;;πως το ψαχνουμε;;;
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.