0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Alexandros00 στις Ιούνιος 09, 2020, 21:50:43 μμΠαράθεση από: Evangelos στις Ιούνιος 09, 2020, 21:44:26 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)in greenSent from my Redmi 7 using TapatalkΟ αλπινιστης με τον αλπινιστη Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας TapatalkhAa giati alpinistis?Sent from my Redmi 7 using Tapatalk
Παράθεση από: Evangelos στις Ιούνιος 09, 2020, 21:44:26 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)in greenSent from my Redmi 7 using TapatalkΟ αλπινιστης με τον αλπινιστη Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)in greenSent from my Redmi 7 using Tapatalk
Παράθεση από: Evangelos στις Ιούνιος 09, 2020, 22:29:25 μμΠαράθεση από: Alexandros00 στις Ιούνιος 09, 2020, 21:50:43 μμΠαράθεση από: Evangelos στις Ιούνιος 09, 2020, 21:44:26 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)in greenSent from my Redmi 7 using TapatalkΟ αλπινιστης με τον αλπινιστη Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας TapatalkhAa giati alpinistis?Sent from my Redmi 7 using TapatalkΜε τόσες εξωτικές φωτογραφίες που μας έχεις ανεβάσει σε τοσα διαφορετικα μέρη σε φαντάζομαι και αλπινιστη .Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
παιδιά.... για άλλη μια φοράλιγη προσοχή στις διαστάσεις των φωτογραφιών που βάζετε
Ποιο ειναι το σωστο μεγεθος απο uploading site και ποιο απο tapa ;Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Ευρυάναξ στις Ιούνιος 10, 2020, 00:25:40 πμΠοιο ειναι το σωστο μεγεθος απο uploading site και ποιο απο tapa ;Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑπό poatimage 800x600 Και tapa το medium που βγάζει
Παράθεση από: oikonikos στις Ιούνιος 10, 2020, 00:27:04 πμΠαράθεση από: Ευρυάναξ στις Ιούνιος 10, 2020, 00:25:40 πμΠοιο ειναι το σωστο μεγεθος απο uploading site και ποιο απο tapa ;Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑπό poatimage 800x600 Και tapa το medium που βγάζειΝικο απο postimage και imgbb δεν βγαζει επιλογη , εκτος και αν κανω καπου λαθος.Πρεπει να το ξανακοιταξωΣτάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τωρα τελευταια χρησιμοποιω το imgbb.Αυριο θα ανεβασω φωτο με το posti και θα το κοιταξωΣτάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.