dsmlogger και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα από την εξωτική Βατσουνιά Καρδίτσας! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: igk στις Ιούνιος 06, 2020, 10:43:07 πμΚαλημέρα από την εξωτική Βατσουνιά Καρδίτσας! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαλημέραΟμπρέλα να πάρεις!
Καλημέρα και καλό 3ήμερο! Χθες έπεσαν φοβερά ρολόγια στο νήμα!! Σπύρο και Παναγιώτη ειδική μνεία για τις ρολογαρες, GO και Seiko. Συνεχίζω ακόμα με την παλιατζουρα:(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: igk στις Ιούνιος 06, 2020, 10:43:07 πμΚαλημέρα από την εξωτική Βατσουνιά Καρδίτσας! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΩραιες εικονες...Το παει για βροχη... ευτυχώς η ρολογαρα δε μασαει
Καλημέρα από την εξωτική Βατσουνιά Καρδίτσας! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: igk στις Ιούνιος 06, 2020, 10:43:07 πμΚαλημέρα από την εξωτική Βατσουνιά Καρδίτσας! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)This is a VERY nice watch !Have a nice weekend,Johan.
Παράθεση από: jimkar στις Ιούνιος 06, 2020, 13:02:18 μμ (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔε περιμενα οτι θα του πηγαινει και αυτο!!!Μπραβο
58?
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.