0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: The_Time_Styler στις Ιούνιος 04, 2020, 13:28:35 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) τι να περιγράψεις με λόγια.ΡΟ ΛΟ ΓΑ ΡΑ.ωραίο σεταρισμα φίλος.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλό μεσημέρι! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
ΚαλησπέραSent from my iPhone using Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Alexandros00 στις Ιούνιος 04, 2020, 15:52:01 μμ (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΩραίος Αλεξ,ψάξε κανένα χακί ΝΑΤΟ να δέσει με τους δείκτες
Παράθεση από: Alexandros00 στις Ιούνιος 04, 2020, 15:52:01 μμ (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΒλέπω Αλέξανδρε ξεκίνησες τα σεταρισματα στην ρολογαρα σου! Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
...για όσους ξέρουν από ψάρια ! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Today: French "Descartes" with Lorsa P75A handwound cal.(I don't change the date for this one: too much turning ...)Johan
Καλησπέρα
Παράθεση από: unbreakable στις Ιούνιος 04, 2020, 15:41:51 μμΚαλησπέραSent from my iPhone using Tapatalkωραιο ρολοι και φωτο
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.