P.I.T. και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εδώ γεράσαμε εμείς ...Αααχχχχ ...Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: κομάντο στις Μάιος 25, 2020, 14:36:47 μμΕδώ γεράσαμε εμείς ...Αααχχχχ ...Sent from my iPhone using TapatalkΠολύ ενδιαφέρον αυτό που κάνεις πάντως...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: κομάντο στις Μάιος 25, 2020, 14:36:47 μμΕδώ γεράσαμε εμείς ...Αααχχχχ ...Sent from my iPhone using TapatalkΒάλε ένα simsa να νιώσεις νέος!!(janus)Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άλλο 7 άλλο 9Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλημέρα ....Γρήγορα συσκευασία και άλμα ...Sent from my iPhone using Tapatalk
Καλημέραααα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Καλημέρα σε όλους! Καλή εβδομάδα! Για να μην το βαρεθούμε το πανέρι είπα μα κάνω μια αλλαγή. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: watchman στις Μάιος 25, 2020, 14:52:57 μμΆλλο 7 άλλο 9Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαλησπέρα Άλκη
Καλημερα...Χθες κατασκευες σημερα καταστροφες
Παράθεση από: igk στις Μάιος 23, 2020, 11:31:20 πμΔρακότρυπα Αργιθέας ν. Καρδίτσης. Όνομα και πράγμα! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΡεσιτάλ ωρολογοποιίας και σχεδίασης (μολονότι το πλαίσιο Φ43,5mm φαίνεται ήδη τεράστιο στο χέρι).
Δρακότρυπα Αργιθέας ν. Καρδίτσης. Όνομα και πράγμα! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: ftir στις Μάιος 25, 2020, 12:42:34 μμΠαράθεση από: igk στις Μάιος 23, 2020, 11:31:20 πμΔρακότρυπα Αργιθέας ν. Καρδίτσης. Όνομα και πράγμα! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΡεσιτάλ ωρολογοποιίας και σχεδίασης (μολονότι το πλαίσιο Φ43,5mm φαίνεται ήδη τεράστιο στο χέρι).Αυτό πάντως είναι 42άρι. Για την ακρίβεια, η διάμετρος του bezel είναι ακόμη μικρότερη, 40mm. Πρόκειται για την πρώτη γενιά planet ocean, με την 2500 μηχανή. Πολύ πιο ανθρώπινες διαστάσεις. Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτό πάντως είναι 42άρι. Για την ακρίβεια, η διάμετρος του bezel είναι ακόμη μικρότερη, 40mm. Πρόκειται για την πρώτη γενιά planet ocean, με την 2500 μηχανή. Πολύ πιο ανθρώπινες διαστάσεις. Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.