pablo, Wolf- και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπερααααααα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: jiorg στις Μάιος 12, 2020, 14:10:36 μμτο οτι η καθε ραφή σκάει ακριβώς πάνω στη μπλε γραμμή, ειναι oddly satisfying
...επειδή τιμώ τους φίλους, δέχομαι .....παραγγελιές ! Υπάρχουν επιπλέον δύο ψηφιακά αθλητού, το "Cartier", το Duro με λουρί, CITIZEN 200 m Divers, ....και,.....όλο και κάτι άλλο.Αποφασίστε (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
....βάλε λίγο και τον σκύλο ! Καιρό έχεις να τον αναρτήσεις. Βαρυστομάχιασε από τους πελάτες που τρώει ?
Γιώργο τύλιξε μου το sub που δεν έβγαλες στη βιτρίνα 😎🤣
Παράθεση από: Giorgos_I στις Μάιος 12, 2020, 14:46:51 μμ...επειδή τιμώ τους φίλους, δέχομαι .....παραγγελιές ! Υπάρχουν επιπλέον δύο ψηφιακά αθλητού, το "Cartier", το Duro με λουρί, CITIZEN 200 m Divers, ....και,.....όλο και κάτι άλλο.Αποφασίστε (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Γιώργο τύλιξε μου το sub που δεν έβγαλες στη βιτρίνα 😎🤣
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)....εχω στο σταυρόνημα αυτό.Οπλίσατε, απασφαλίσατε, .....................Δεν έχει λεφτά να το επισκευάσει.Ο καλός ελεύθερος, παραμένει ακίνητος, αμίλητος, και περιμένει την λάθος κίνηση του άλλου. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Seiko quartz
Παράθεση από: oikonikos στις Μάιος 12, 2020, 14:48:47 μμSeiko quartz Οτι πει το αφεντικό ! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.