DionysisP και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Dimi στις Απρίλιος 26, 2020, 18:42:38 μμΌχι ρε φίλε παρεξηγησες . Στον Νίκο αναφερόμουν, που είπε πως θα άρχιζε τρεξιμο, αστειευόμενος, όχι σε εσενα. Δεν είχα δει τις δικές σου φωτο καν. Συγγνώμη , μάλλον δεν χρησιμοποίησα σωστά την παράθεση.Ωραίος παντωςγια τους αγώνες που τρεχεις. Έχω και εγώ τρελα με το trail. Μπορει να τα πούμε σε κανένα βουνό κάποια στιγμή, αν και δεν κάνω πολλή προπόνηση πια δυστυχώς. Τρέχω και εγώ με Fenix5.Χαίρομαι που μια παρα λίγο παρεξήγηση ( εγώ είδα ότι πείραζες τον Νίκο ), έφερε στην επιφάνεια κάτι που ποτέ δεν θα παρουσιαζόταν διαφορετικά.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Όχι ρε φίλε παρεξηγησες . Στον Νίκο αναφερόμουν, που είπε πως θα άρχιζε τρεξιμο, αστειευόμενος, όχι σε εσενα. Δεν είχα δει τις δικές σου φωτο καν. Συγγνώμη , μάλλον δεν χρησιμοποίησα σωστά την παράθεση.Ωραίος παντωςγια τους αγώνες που τρεχεις. Έχω και εγώ τρελα με το trail. Μπορει να τα πούμε σε κανένα βουνό κάποια στιγμή, αν και δεν κάνω πολλή προπόνηση πια δυστυχώς. Τρέχω και εγώ με Fenix5.
Παράθεση από: Giorgos_I στις Απρίλιος 26, 2020, 19:00:48 μμΠαράθεση από: Dimi στις Απρίλιος 26, 2020, 18:42:38 μμΌχι ρε φίλε παρεξηγησες . Στον Νίκο αναφερόμουν, που είπε πως θα άρχιζε τρεξιμο, αστειευόμενος, όχι σε εσενα. Δεν είχα δει τις δικές σου φωτο καν. Συγγνώμη , μάλλον δεν χρησιμοποίησα σωστά την παράθεση.Ωραίος παντωςγια τους αγώνες που τρεχεις. Έχω και εγώ τρελα με το trail. Μπορει να τα πούμε σε κανένα βουνό κάποια στιγμή, αν και δεν κάνω πολλή προπόνηση πια δυστυχώς. Τρέχω και εγώ με Fenix5.Χαίρομαι που μια παρα λίγο παρεξήγηση ( εγώ είδα ότι πείραζες τον Νίκο ), έφερε στην επιφάνεια κάτι που ποτέ δεν θα παρουσιαζόταν διαφορετικά.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) Γιώργο το ποιο ωραίο πάντως στη φωτό είναι η ζωγραφιά του μικρού. Έχει κάνει εμένα και τον ίδιο , και δίπλα τεράστια τα ρολόγια μας.Μας πήρανε χαμπάρι.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Ειμαι υπερήφανος, που έβαλα τα παιδιά μου σε αυτό το "τριπάκι". Να είστε και ΟΛΟΙ σας.Από πολύ μικρά, κάθε ΣΚ, πηγαίναμε βουνό. Χιόνι-βροχή-καύσωνα, εκεί. Φωτό, στα αθλητικά.
Παράθεση από: gmaras στις Απρίλιος 26, 2020, 12:28:10 μμΚαλημέρα σε όλους! Γιώργο σου πάει πάρα πολύ.Καλή επιλογή...Και με αυτό το ντύσιμο ταιριάζει!!Δεν θυμάμαι αν σε έχω ρωτήσει πάλι...Ποια κάμερα(κινητό) χρησιμοποιείς?
Καλημέρα σε όλους!
Παράθεση από: gmaras στις Απρίλιος 26, 2020, 12:28:10 μμΚαλημέρα σε όλους! Καλημέρα Γιώργο! Εξαιρετικό το πανέρι!Ποσειδώνας είναι στο αριστερο χερι?
Παράθεση από: gmaras στις Απρίλιος 26, 2020, 12:28:10 μμΚαλημέρα σε όλους! Ωραίος..
Παράθεση από: gmaras στις Απρίλιος 26, 2020, 12:28:10 μμΚαλημέρα σε όλους! Καλορίζικο κε συνονόματε ! Κάπου κάτι είδα, αλλά, τώρα βεβαιώνεται. Να το χαρείς, και να το κρατήσεις
Παράθεση από: oikonikos στις Απρίλιος 26, 2020, 12:30:11 μμΠαράθεση από: gmaras στις Απρίλιος 26, 2020, 12:28:10 μμΚαλημέρα σε όλους! Γιώργο σου πάει πάρα πολύ.Καλή επιλογή...Και με αυτό το ντύσιμο ταιριάζει!!Δεν θυμάμαι αν σε έχω ρωτήσει πάλι...Ποια κάμερα(κινητό) χρησιμοποιείς?Σε ευχαριστώ και πάλι για τα καλά σου λόγια! Το κινητό είναι Ρ30 pro...
Η ημερομηνία πάντα λάθος αφού δεν έχει quick set
φοράς μια φορά το μήνα όταν φτάσει η ημερομηνία του
Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Νίκο: (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.