0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: The_Time_Styler στις Απρίλιος 25, 2020, 16:39:42 μμ-Penny Loafers φοριούνται αμετά με κάλτσα. Η παρακάτω φωτο δεν είναι δική μου.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Mea culpa (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
-Penny Loafers φοριούνται αμετά με κάλτσα. Η παρακάτω φωτο δεν είναι δική μου.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: koyfos στις Απρίλιος 25, 2020, 21:09:37 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using TapatalkΤι μου θύμησες τώρα...
τιιιι;Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: koyfos στις Απρίλιος 25, 2020, 21:12:57 μμ τιιιι;Sent from my iPhone using TapatalkΕίχα τo M2 Έτρεχα με αυτό ήταν φοβερό για πριν λίγα χρόνια...Μέχρι που το έσπασα και αυτό... Ήταν κορυφαία εταιρεία.. βέβαια θεωρώ η garmin πλέον την έχει ξεπεράσει
Παράθεση από: oikonikos στις Απρίλιος 25, 2020, 21:16:56 μμΠαράθεση από: koyfos στις Απρίλιος 25, 2020, 21:12:57 μμ τιιιι;Sent from my iPhone using TapatalkΕίχα τo M2 Έτρεχα με αυτό ήταν φοβερό για πριν λίγα χρόνια...Μέχρι που το έσπασα και αυτό... Ήταν κορυφαία εταιρεία.. βέβαια θεωρώ η garmin πλέον την έχει ξεπεράσειΤην εχει ξεπεράσει η αλήθεια είναι ... και εγώ το βγάζω για συναισθηματικούς λόγους πλέον (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Το μεσημεράκι(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το OnePlus 7 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: koyfos στις Απρίλιος 25, 2020, 22:00:54 μμΠαράθεση από: oikonikos στις Απρίλιος 25, 2020, 21:16:56 μμΠαράθεση από: koyfos στις Απρίλιος 25, 2020, 21:12:57 μμ τιιιι;Sent from my iPhone using TapatalkΕίχα τo M2 Έτρεχα με αυτό ήταν φοβερό για πριν λίγα χρόνια...Μέχρι που το έσπασα και αυτό... Ήταν κορυφαία εταιρεία.. βέβαια θεωρώ η garmin πλέον την έχει ξεπεράσειΤην εχει ξεπεράσει η αλήθεια είναι ... και εγώ το βγάζω για συναισθηματικούς λόγους πλέον (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using TapatalkΧχχμμμμ μόνο 3χιλιαδες βήματα ?
μαζί του ναι
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.