0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: watchman στις Απρίλιος 20, 2020, 18:22:45 μμΣ'ευχαριστώ αλλά οχι ρε συ Νικό...αυτός είναι σκανδιναβός... Και εδώ φαίνεται και πιό σκουρόχρωμο το μαλλί Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk....ο δικός μου ο μικρός, μέχρι τους 9 μήνες, ήταν καραφλός, μετά μέχρι τα 2 είχε ασπρο ξανθό, και γεμάτος φακιδες.Πλέον, έχουν μείνει μονον οι φακίδες.Αλλά αφού πλέρωσα εγώ την κλινική, τον θεωρώ,........................δικό μου
Σ'ευχαριστώ αλλά οχι ρε συ Νικό...αυτός είναι σκανδιναβός... Και εδώ φαίνεται και πιό σκουρόχρωμο το μαλλί Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Taylor 1981 στις Απρίλιος 20, 2020, 12:39:46 μμΚαλημέρα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔεν την βγάζεις με μια "καλημέρα". Βλέπω στρατιωτικό μπακλαβά, μία πλύμνη, ένα καμουφλάζ ερήμου, και .....κάτι σκουριές. Εξηγήσου
Καλημέρα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
....λοιπόν εγώ στην βόλτα, τα αυτοκίνητα, στην θέση τους (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
....στην περίφραξη της Αττικής.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.