0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα!
Καλημέρα στην παρέα και σήμερα. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα σε όλους
Καλημέρα και από μένα...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: micraSport στις Απρίλιος 07, 2020, 22:35:58 μμΠαράθεση από: Taylor 1981 στις Απρίλιος 07, 2020, 13:35:23 μμΘα στο έλεγα για το λουρί..έχεις ψάξει για το δικό του;Είναι κομματάρα μπράβο που το έχεις λειτουργικό!Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΈχω παραγγείλει ένα μαύρο κλασσικό αλλά με τον χαμό δεν έχει έρθει ακόμα.Ευπροσδεκτη κάθε βοήθεια για να βρω το δικό του λουράκι. Έτσι πρέπει...Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalkhttps://dora.gr/casio-aw-302Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Taylor 1981 στις Απρίλιος 07, 2020, 13:35:23 μμΘα στο έλεγα για το λουρί..έχεις ψάξει για το δικό του;Είναι κομματάρα μπράβο που το έχεις λειτουργικό!Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΈχω παραγγείλει ένα μαύρο κλασσικό αλλά με τον χαμό δεν έχει έρθει ακόμα.Ευπροσδεκτη κάθε βοήθεια για να βρω το δικό του λουράκι. Έτσι πρέπει...Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Θα στο έλεγα για το λουρί..έχεις ψάξει για το δικό του;Είναι κομματάρα μπράβο που το έχεις λειτουργικό!Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παρά πολύ καλό κομματι!
Καλημέρα, ωραιότατο το βίνταζ Ω.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.