0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πολύ ωραίο το Marine. Πολύ μου αρέσουν τα παλιά που έγραφαν Marinemaster. Jubilee μπρασελέ έχει?
Και εμένα είναι η αγαπημένη μου Σπύρο, όπως φαίνεται από το χρώμα που απλά δεν υπάρχει πια από τα πολλά πλυσίματα.
Ζήλεψα τις επιλογές σας και δεν ξέρω ποιο να βάλω για σήμερα! Φιλικά,Νίκος.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλημέρα και από μένα
Παράθεση από: oikonikos στις Απρίλιος 07, 2020, 10:43:25 πμΠαράθεση από: sub50 στις Απρίλιος 07, 2020, 09:16:16 πμΚαλημέρα και από μένα [/url]Χθες γυμναστική και σήμερα αυτό.... Βάλτο και μην ξανακάνεις γυμναστική Μόλις είδα τη κούπα έπρεπε να βγάλω αντίστοιχη φωτό ,ωραίο σορτάρισμα Γιώργο με μια από τις αγαπημένες μου κούπες
Παράθεση από: sub50 στις Απρίλιος 07, 2020, 09:16:16 πμΚαλημέρα και από μένα [/url]Χθες γυμναστική και σήμερα αυτό.... Βάλτο και μην ξανακάνεις γυμναστική
Καλημέρα και από μένα [/url]
Παράθεση από: omegasnik στις Απρίλιος 07, 2020, 11:07:28 πμΖήλεψα τις επιλογές σας και δεν ξέρω ποιο να βάλω για σήμερα! Φιλικά,Νίκος.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Το ένα πάει σωστά, το άλλο όχι. Φαίνεται πιο φοράς και ποιο μένει στην άκρη
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.