Dimitris Real και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στο δεξί έχω το Σεικο στο αριστερό το Ωμέγα,πιο πολύ για χαβαλε το έκανα Βάιε,απλά έτσι να δω την αίσθηση,δεν νομίζω να έβγαινα έτσι για επίσκεψη η έστω και για καφέ. Θα το δοκιμάσω και αυτό όμως.Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Alexandros00 στις Μάρτιος 13, 2020, 20:55:01 μμΣτο δεξί έχω το Σεικο στο αριστερό το Ωμέγα,πιο πολύ για χαβαλε το έκανα Βάιε,απλά έτσι να δω την αίσθηση,δεν νομίζω να έβγαινα έτσι για επίσκεψη η έστω και για καφέ. Θα το δοκιμάσω και αυτό όμως.Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΆντε φύγε από δω ρε που κανείς και επισκέψεις! Παναθεμά σε πνίγηκα από τα γέλια!!!
Ωραία κομμάτια κ σήμερα!Μπραβο παίδες!
Παράθεση από: Giorgos_I στις Μάρτιος 13, 2020, 11:28:56 πμΠαράθεση από: oikonikos στις Μάρτιος 13, 2020, 07:40:20 πμΚαλημέρα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠας να βάλεις βόμβες ? Όχι ακριβώς....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: oikonikos στις Μάρτιος 13, 2020, 07:40:20 πμΚαλημέρα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠας να βάλεις βόμβες ?
Καλημέρα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
...και μετά τη βουτιά, ε, μια μπυρίτσα επιβάλλεται...Να περνάτε καλά -Θ.
Και εμένα λιώνει το Απολλώνιο κορμί μου στο κουβούκλιο....
Είναι πολλά τα στάδια Νίκο;;;;Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Alexandros00 στις Μάρτιος 13, 2020, 20:38:26 μμΕίναι πολλά τα στάδια Νίκο;;;;Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΟυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ, εγώ τελειώνω το πέμπτο και πάω για το έκτο
Κατάλαβα. Παίζεις στις Αγριες Μέλισσες (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Θέλω αυτόγραφο.
Ωχ ναι.. καραντίνα
....όλοι βάζουν ρολογάρες. Ας βάλω και εγώ ένα ..................αξιοθρήνητο (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.