0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Βροχή και σήμερα,Βροχή στη στέγη μας,Βροχή στη πόρτα μας,Ατέλειωτη βροχή…Επειδή κάποιοι μας είπαν ότι είναι μαϊμού, εγώ του πρόσφερα μπανάνα και δεν κινήθηκε.
καλημέρα και καλή εβδομάδα blue Monday σήμερα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
500Μ!!Καλημέρα!Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Taylor 1981 στις Μάρτιος 09, 2020, 12:09:11 μμ500Μ!!Καλημέρα!Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜια ανάσα ....
Παράθεση από: P.I.T. στις Μάρτιος 09, 2020, 11:03:14 πμΒροχή και σήμερα,Βροχή στη στέγη μας,Βροχή στη πόρτα μας,Ατέλειωτη βροχή…Επειδή κάποιοι μας είπαν ότι είναι μαϊμού, εγώ του πρόσφερα μπανάνα και δεν κινήθηκε.Κι εγώ για να του αλλάζω λουράκια το πήρα, αλλά εσύ το παράκανες. Ο συγκεκριμένος συνδυασμός πάντως είναι άψογος!!!Είναι βολικό στο χέρι?
Ερώτηση.Το κίτρινο γύρω γύρω, με πινελάκι το έκανες, ή με πιστολάκι ?
Πολύ ωραίο. Για αλλαγή, φόρα το και χωρίς λουράκι
Παράθεση από: Giorgos_I στις Μάρτιος 09, 2020, 11:24:59 πμΕρώτηση.Το κίτρινο γύρω γύρω, με πινελάκι το έκανες, ή με πιστολάκι ? Τι άλλο μπορεί να πει ένας άνθρωπος από τη ζήλια του δε ξέρω... αλλά νομίζω ότι θα μάθω πολλά!
Ευάγγελε το Ingenieur είναι φανταστικό. Μου αρέσει παρά πολύ αυτό το σχέδιο, νομίζω είναι η καλύτερη γενιά του μοντέλου. Το καινούριο παραείναι κοινότυπο θαρω.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.