dsmlogger και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ftir & w@tcher & sub50 πολύ όμορφα ρολόγια!!!Καλημέρα και από εμένα...
blah είσαι σταθερή αξία!Evangelos έτσι και κάνει κανείς αψού ή δείξει σημάδια πυρετού... ξέρεις (γιατρός δεν είσαι ή κάνω λάθος; ) μπουχός! micraSport ωραίος! Θα σου βάλω άσκηση "πόσες φορές εμφανίζεται το νούμερο 6 στο dial" sub50 και παντόφλα να φορούσες στο χέρι, αυτή του Ε.Σ. όλοι τα πουκάμισά σου θα θαυμάζαμε! Πολύ ωραίο και minimal το TECHNOS!!! ftir Πάρα πολύ μου αρέσει και με δεδομένο ότι τα έχω δει από κοντά, νομίζω ότι οι φωτογραφίες το αδικούν. w@tcher πολύ όμορφος ο Μάρκο με τους γιους, ωροδείκτης όλα τα λεφτά!gmaras πιπίλα!!!!καλημέρα!!!
Είσαστε όλοι εκπληκτικοι
Spyoly αποτελείς παράδειγμα προς αποφυγή... ... ... σύμφωνα με τον προσωπικό μου τραπεζίτη! Σε ό,τι αφορά το Tissot κάνει πραγματικά εξαιρετικό συνδυασμό με το γκρι nato και δεν του τό 'χα του καημένου. ευχαριστώ για τα σχόλιά σας.
Ο στοιβαρός γερμανός από την εκεί ρολογούπολη του Σπύρου καθώς και η πράσινη κορώνα του Γιώργου είναι ασφαλώς υλικά επαναλαμβανόμενων ονειρώξεων.Ο heritage ο Τισσοτήρας του Παναγιώτη, ειδικά με το (teal ή γκρι;) nato είναι ε κ π λ η κ τ ι κ ό ς.
Αποστολή αδερφέ μου, να χαίρεσαι τη ρολογαρα σου και από εδώ!!!Είμαι πολύ χαρούμενος που πέτυχες το στόχο σου μετα από όλα αυτά που σου έτυχαν!Καλοφόρετο και πάλι!!!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.