0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Άλλοι με τα Cartier, άλλοι με τα Ω, άλλοι με τα (Grand) Seiko, άλλοι με τα Casio, άλλοι με τα Rolex, άλλοι με τα quartz, κάποιοι με τα κουρδιστά...Χαβαλές να γίνεται. Ρολογόφιλοι είμαστε, όλα μας αρέσουν, όλα τα δεχόμαστε και όλα θα τα θέλαμε. Απλά κάποια λίγο περισσότερα από κάποια άλλα...Και κάποια είναι λίγο love to hate για κάποιους.
Παράθεση από: Giorgos_I στις Νοέμβριος 26, 2019, 21:33:41 μμΠαράθεση από: Vagelis? στις Νοέμβριος 26, 2019, 21:31:09 μμNow it makes sense! Αυτό είχα καταλάβει κι εγώ αλλά... ανάποδα! Τι θες να πείς ? Οτι ο Αυστραλοπίθηκος έχει λεπτό χεράκι και λευκό ? Κε Δαρβίνεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε .............. Όχι βρε! Ότι φοράει αντρικό Cartier κι έχει ξυρίσει την τρίχα για κάλυψη- απόκρυψη στο δάσος!
Παράθεση από: Vagelis? στις Νοέμβριος 26, 2019, 21:31:09 μμNow it makes sense! Αυτό είχα καταλάβει κι εγώ αλλά... ανάποδα! Τι θες να πείς ? Οτι ο Αυστραλοπίθηκος έχει λεπτό χεράκι και λευκό ? Κε Δαρβίνεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ..............
Now it makes sense! Αυτό είχα καταλάβει κι εγώ αλλά... ανάποδα!
Παράθεση από: Tudor58 στις Νοέμβριος 26, 2019, 10:47:11 πμΚαλημέρα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Τα χω βαφτισει και τα 2 τεκνα , αλλιως σε επαιρνα για φωτογραφο.Το ρολοι ...Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Tudor58 στις Νοέμβριος 26, 2019, 10:47:11 πμΚαλημέρα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Του έχεις βγαλει καταπληκτικες φωτο!!! Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
upload pngΚαλημερα!
Καλημέρα.
Παράθεση από: geezerv στις Νοέμβριος 27, 2019, 10:23:43 πμΚαλημέρα.Άριστο κι ας μην γράφει Seiko.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.