0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μπα, πίστεψέ με, είχα το μικρόβιο σε υπέρτατο βαθμό από την πέμπτη δημοτικού και μέχρι τα φοιτητικά χρόνια. Είχα ξεκοκκαλίσει τα ελληνικά περιοδικά, τα μάθαινα απ' έξω την ημέρα της κυκλοφορίας τους και είχα συλλογή. Δέκα χρόνια μετά, προγειώθηκα όταν σιγουρεύτηκα ότι δεν θα είμαι ποτέ σε θέση να αποκτήσω Lancia 037, Audi Quattro κλπ. Τα πέταξα όλα και δεν ξαναασχολήθηκα.
καλησπέρα σε όλους(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: theodoxos στις Οκτώβριος 14, 2019, 12:59:23 μμκαλησπέρα σε όλουςΡολογαρα!Ωραίο αυτοκόλλητο Ανδρέα Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
καλησπέρα σε όλους
Παράθεση από: Giorgos_I στις Οκτώβριος 14, 2019, 00:26:47 πμΠαράθεση από: Alexandros00 στις Οκτώβριος 14, 2019, 00:20:36 πμΒαγγέλη αν είχα πόρσε GT θα την πούλαγα,μισά στην άκρη να τα φάω πιο μετά και μισά αγορά σε ρολόγια σουμπιτος Βαγγέλη, την Αλφα, δεν την παίρνει κανείς, και αν την πάρει, άντε, κανένα CITIZEN θα αγόραζε με τα λεφτά. Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.οι άλφα δεν είναι προς πώληση, είναι αμάξι που ξέρεις είσαι ο 1ος και πολύ πιθανότατα ο τελευταίος ιδιοκτήτης.. μιλάω εκ πείρας, έχω μια αντίκα κάπου στην ελλάδα που ούτε τσάμπα δεν την παίρνουν
Παράθεση από: Alexandros00 στις Οκτώβριος 14, 2019, 00:20:36 πμΒαγγέλη αν είχα πόρσε GT θα την πούλαγα,μισά στην άκρη να τα φάω πιο μετά και μισά αγορά σε ρολόγια σουμπιτος Βαγγέλη, την Αλφα, δεν την παίρνει κανείς, και αν την πάρει, άντε, κανένα CITIZEN θα αγόραζε με τα λεφτά. Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Βαγγέλη αν είχα πόρσε GT θα την πούλαγα,μισά στην άκρη να τα φάω πιο μετά και μισά αγορά σε ρολόγια σουμπιτος
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.